bir kaç ay önce REKTÖR atamaları ile hareketli günler yaşayan GAZİ ÜNİVERİSTESİNİN 5 EKİM 2004 TARİHİNDEKİ AÇILIŞ TÖRENİNDE KOMUYŞMA ÜZERE KÜRSÜYE GELEN REKTÖR PROF DR. KADRİ YAMAÇ BİR GRUP ÖĞRENCİNİN TEZAHÜRATLARIYLA KARŞILAŞTI. APAR TOPAR GÖZ ALTINA ALINAN ÖĞRENCİLERİN GAZİ ÜNİVERSİTESİNİN DEĞİL DE. ODTÜ ÖĞRENCİLERİ OLDUKLARI ANLAŞILDI. YORUMUNU SİZE BIRAKIYORUM...
şimdi sevgili kardeşim bu odtülüler bizim rektörümüze nasıl bir tezavurat yapmışlar??? şimdi bunlar tezavurat yapmışlarsa ki tazavurat iyi bir şeydir ve göz altı gerektirmez ama propaganda yapmışlarsa göz altını hak etmişler sen tam olarak ne diye bağırdıklarını ve ne yaptıklarını yazda ona göre biz de yorum yapalım haklı değilmiyim ? tabi eğer bu ödtülüler kötü propaganda yapmışlarsa göz altı çok iyi olmuş çünkü bizim okulumuz onları alakadar etmez..... onlar odtüye her geleni kötü propaganda ediyorlar artık odtü yetmedi de bizim okulumuz mu kaldı...........cevabını bekliyorum arkadaşım konuyu sana zahmet açıkça yazıver şimdiden çok teşekkür ederim.....
PARDON SERDAR HOCAM BU SADECE BENİM KELİMEYİ YANLIŞ KULLANMAMDAN KAYNAKLANMIŞ. VERMEK İSTEDİĞİM MANA "PROTESTO" ANLAMINDADIR... OLAY BİZİM REKTÖR KÜRSÜYE ÇIKTIĞI ANDA BU ARKADAŞLAR. "ÖZGÜR ÜNİVERSİTEDE BÖYLE ŞEYLER OLMAZ ŞEKLİNDE REKTÖR KADRİ YAMAÇ'IN YERİNİ HAK ETMEDİĞİNİ DİLE GETİRMEYE ÇALIŞTILAR...
bizim üniversitemiz gayet iyi bir üniversitedir bu kendini bilmez kişiler gelip ortalığı bulandırmaya kalkıyorlar benim bütün gazili arkadaşlara tavsiyem kesinlikle böyle polemiklere girmemeleridir..... sonuçta biz gazililer genellikle bu vatana faydalı ve başarılı insanlar olmak için çalışmaktayızdır bence derslerimizle ve kültür , spor ve benzeri faydalı faaliyetlerle uğraşıp güzel bir gelecek için böylesi olaylardan uzak durup oyuna gelmemeliyiz ve tabi en önemlisi bize emanet bu güzel yurdu ve bayrağımızı en yukarıya taşımaya çalışmalıyız ki mutluluk ve refah AZİZ ŞEHİTLERİMİZİN KANIYLA İŞLENMİŞ AY YILDIZLI BAYRAĞIMIZ altında yatmaktadır...................