belçika da tıp eğitimi
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
belçika da tıp eğitimi 2008-12-01 (19:40)
Selin Erdogdu (drselin89)
Selin Erdogdu (drselin89)
arkadaşlar ben belçikada tıp eğitimi almak istiyorum... Girmem gereken sınawlardan okul harcırasına kadar herşey hakkında bilgi werirseniz coq sewinirim...
Hayırsever biri acilen yardım etsin lütfen Mr. Green
Tıp mı ? 2008-12-13 (00:12)
Onur Aytekin (onurYk)
Onur Aytekin (onurYk)
ktu de tıp fak. okuyan yurt arkadası da belcikaya akrabalarının yanına gidip orada tıp egitimi almak istedi. basvurdu ogrenci işlerine oradan ogrenici degisim programından faydalanarak işlemlerine baslandı. belcida ilgili bruxselles uniden ret cevabı aldı. yabancı dili fazla olmadıgından ve notları sozde onlara gore dusuk oldugundan geri cevirdiler kısacası. ama siz liseden cıkıp direkt oraya tıp egitim almaya gitmek istiyorum da diyorsanız bu hayli zor cunku denkligi tanıyan cok az sayıda fak. var ve bunlarda notlarınıza ve yabancı dil bilginize bakıyo. az da olsa benim bildigim bu kadar. yine de Allah yar ve yardımcınız olsun.. onur
2008-12-26 (14:00)
Nurcan Aker (nurperi)
Nurcan Aker (nurperi)
slm selin
eger belcikada tip egitimi almak istiyosan aslinda buraya ogrenci vasfiyla gelmak zor degil ama tip icin ozel atri bir sinav yapiyolar onu gecmen lazim nu gectikten sonra bir problem yok ayrica buda senin diline bagli degil dil egitimi zaten oncesinde aliyosun benim bir arkadasim tipda okuyo 7 yillik bi donem bu arkadas bura dogumlu ve tip sinavini 4uncude vermis bundan dlayi zor oldugunu biliyorum ama buraya gelen bayan turk ogrencilerinin nerdeyse yuzde 75 i bu meslegi secer demekki yapiyolar sende denersin ne olavcak sanki olmazsa baska bolume gecersin demi yani Çok mutlu