Vancouverla alakali yardimci olabilecek varmi :)
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Vancouverla alakali yardimci olabilecek varmi :) 2008-12-01 (11:21)
Ömer Ergün (ergun4ave)
Ömer Ergün (ergun4ave)
Herkese Selamlar..

Yakinda Kanada ögrenci vizesi icin basvurucam,yalniz ise tamamen baslamadan önce herseyin asagiyukari belli olmasini istiyorum.Masraflar ve bazi diger seyler hakkinda bilgim olursa,altindan kalkip kalkamayacagimi daha iyi bilirim diimi Gülümsüyor

The Art Institute of Vancouver diye bir okul buldum, bunlarda bana evimi filan ayarlariz dediler ama,bana dedikleri fiyat biraz pahali geldi aylik yaklasik 1000 dolar ev icin ödeyemem ne yazikki. Yüzü kızarıyor
Bende internette evlere baktim ama,yinede kesin kacirdigim noktalar vardir arama yaparken, o yuzden vancouver da yasayan türk bir arkadasa sormak daha mantikli diye düsünüyorum.. Fikir

Benim sormak istedigim, tek odali evde kalsam, yicegimi iccegimi alsam,üstüne ögrenci sigortasi ödesem ne kadara patlar ortalama..
Yani beni cok pahali biryer diye korkuttular.Okul pahali cikti bari digerlerinden kisayim diye düsünüyorum.. Masraflar konusunda bana bilgi yardimi saglamaniz gercekten iyi olur cünkü hic bir bilgim yok bu konuda nerdeyse..

Toefl a sizce mesela orda mi hazirlanayim yoksa Türkiyede mi ? Orda Dil kurslari pahali mi.. Şaşkın

Cevaplarinizi bekliyorum.. Simdiden tesekkürler..

Saygilarla..
Ergün Tarafsız
2008-12-05 (11:37)
Ömer Ergün (ergun4ave)
Ömer Ergün (ergun4ave)
Hmm.. Yardimi alan yardim etmeyi birakiyo mu ne... Çok kızmış
2008-12-30 (17:10)
Orkun Stfu (cimmerian)
Orkun Stfu (cimmerian)
dostum bende istiyorum vancouverda eğitim almak hatta vfs istiyordum ancak çook pahalı biliyosundur.o dediğin okuluda araştırmşım muhtemelen seneye bende kanada düşünüyorum.senide ekliyorum konuşuruz.

yardımcı olacak arkadaşlar varsa lütfen yazsınlar??
2009-01-01 (04:17)
Ömer Ergün (ergun4ave)
Ömer Ergün (ergun4ave)
Kardesim.. Seni ekliyorum simdi, özelden yollarim mailimi,,msn yada skypetan da konusabiliriz.. Birseyler cikicaana eminim.. görüsmek üzere..