: Merhaba arkadaslar..
20 eylül 2008 tarihinde Balkan şirketine Yüksek insaat okumak için başvuruda bulundum.Hala daha vizem cıkmadı.Bayramdan sonra bizi götürceklerini söylediler.Benim için zaman sorun değil aslında.Asıl sorun Sofya'da olan bi üniversite'nin hazırlık sınıfının Burgaz kentinde toplanması.Bunun sebebini sordugumda çok komik ve mantıksız bir cevap aldım.Bana Sofya'da ki yurtların tadilata girdigini söyLediler Benle birlikte Burgaza gidicek 22 ögrenci var.Koskoca başkent Sofya'ya 22 ögrenci sığdıramamışlar.Ehh hadi cidden Sofya'daki yurtlar tadilata girmiş olsun.Sofya'da yurtlarda kaLanlara neoldu? Çadırda falan mı konaklıyolar? Bu komik ve aptalca cevap beni zaten tatmin etmedi.. Maksadım ingilizce insaat muhendisliği eğitimi almak.. IÇS Yurtlarından söz ettiLer arkadaslarım.Acaba IÇS ye bireysel olarak başvuruda bulunsam.Eylül'e kadar 1000 saatLik ingilizce eğitmimi sofyada alsam.Ekimde 1. sınıftan başlayabilir miyim? Yani kursun bana vericegi belgeyi universite kabul eder mi?
2.Sorum:
Herşeyi bir kenara bırakıp bu sene Bulgaristan'a gelmekten vazgeçsem.Yurtdısında dil eğitimi almaya gitsem.O okuldan hangi belgeyi alsam hazırlığı atlamamı sağlar? Yada 2009-2010 eğitim sezonu başlamadan hangi tarihte hazırlıktan muaf olma sınavlarına girebilirim?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..