pnrblue demiş ki:
arkadaşlar, ben meslek lisesi bilgisayar yazılım mezunuyum.bide meslek yüksek okulu bilgisayar programcılığından mezun durumundayım. bu yıl kıbrsta dikey geçişle bilgisayar muhendisliğini okumak istiyorum.yanlız bu konu hakkında hiçbir bilgim yok. geçiş yapmam için öss mi dgs mi şart?
eğer öss şartsa hangi bölümden girmem gerek?
dgs şartsa kaç puan almalıyım?
hiçbiri şart değil gel oku 3. yıldan diyosanız şu hazırlık sdc ingilizce mi?
hazırlığı atlama sınavı için nelere çalışmam gerekiyo?
beni aydınlatırsanız çok sewinicem
Dostum hevesini kırmak gibi olmasın ama sunları soliyim ,
öncelikle bende atl bilgisayar cıkıslıyım amacım bilg muhend okumaktı ama inan cok zor, söle söliyim 1forumu gez dolas , bilg muhend icin en en az 5.5-6seneni kıbrısa vericeksin , o kadar zengin misin bilemiyorum , ama bu tarihten once bitiremessin onu biliyorum ,
Hazırlıgı gecerim deme , Sınava girdigimde Kanada dogumlu (ki ana dili ingilizce ve fransızca) 1arkadasım kaldı , cocuk ingilizceyi ana dili gibi konusuyo, he ben TOFL da derece yaptım diyorsan o zaman gecme sansın var,
sözün özü hazırlıgı say,
burda hersey para , para vermeden hava bile soluyamassın ,
1adam gibi dürüm ye 5ytl,
sulu yemek yiyim de 10 ytl, gunde 20den aşagı harcarsan helal olsun (dier masrafların haric)
dikey gecis sınavından girersin , 2yıl okudun ama 1yıl sayacaklar , sonra hazırlık yani 4sene okuycaksın ii ihtimal,
Calculus 1-2 , diferansiyel , gibi bircok sayamadıgım dersi 3kerede verebiliyorsan ZEKİsin demeltir, cunku normali budur ,
şimdiki aklım olsa askerlige bile gelmem buraya ...
ama bizi uyaran olmamıstı işte..