Avustralya da Üniversite Öğrencilerine Work and Holiday ile Çalışma Fırsatı
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Avustralya da Üniversite Öğrencilerine Work and Holiday ile Çalışma Fırsatı 2008-11-22 (20:44)
Eren Atakay (ATA Yurtdisi Egitim)
Eren Atakay (ATA Yurtdisi Egitim)
Work and Holiday (WAT) üniversite öğrencilerinin Avustralya’ da 12 aya kadar gezmelerine, eğitim almalarına ve piyasa koşullarında çalışmalarına imkan sağlayan bir seyahat, tatil ve çalışma programıdır.

Work and Holiday programı esnek zamanlı olup size 12 aya kadar olmak şartı ile dilediğiniz kadar Avustralya’ da kalma izni verir. Bu süre içerisinde 4 ayı geçmemek şartıyla Avustralya da dilediğiniz eğitim kurumunda eğitim alarak, İngilizce dil becerilerinizi geliştirebilir veya mesleki eğitim programlarına katılarak kariyeriniz için önemli avantajlar elde edebilirsiniz. Work and Holiday programına aşağıdaki özelliklere sahip adaylar başvurabilir.

· 18 – 30 yaş arasında olmak

· 4 yıllık üniversitelerin 2. 3. veya 4. sınıf öğrencisi veya yüksek lisans öğrencisi olmak (hazırlık ve 1 . sınıf öğrencileri kabul edilmez)

· IELTS den min. 4,5 almak veya eğitim dili İngilizce olan bir üniversitede okuyor olmak

· Sizin, ailenizin veya masraflarınızı karşılayacak sponsorunuzun banka hesabında min. 5.000 AUD (veya karşılığı YTL, USD, Euro) bulunması

Özel Şartlar

· Farklı bir kültüre uyum sağlayabilecek ve kendi ayakları üzerinde durabilecek kabiliyete sahip olmak

· Kendine güveni olan, ailesinden uzakta yaşayabilecek, işte ve hayatta karşılaşabilecek ufak problemlerin üstesinden gelebilecek yeteneğe sahip olmak

Daha Fazla Bilgi İçin www.ataegitim.com.tr
2008-11-24 (16:02)
Can Doymaz (can18)
Can Doymaz (can18)
arkadaşlar ben sideney den yeni döndüm. verimli zaman geçirdim. ingilizcem çok gelişti. kesinlikle dil kursuna gitmeyi tavsiye ediyorum. burada ingilizce kursuna gitmektense bir kere biraz daha fazla harcama yapmak daha akkılıca bence.