ARKADAŞLAR ARANIZDA YADA TANIDIGINIZ SOFYA ECZACILIKTAN MEZUN VAR MI
bu sene sofya eczacilikta hazirlik bitirip birinci sinifa gecip 1. sinifta sorunlar yasayan 3 arkadas sofya teknik universitesine gecis yaptilar eczacilik tip gore daha zor gorunuyor Turk ogrencilerin sayisina bakarak.
bir mezun var duydugum denkligini almis istanbul zeytinburnunda eczanesini acmis ama tam olarak tanimiyorum.
bu mezun olup ta eczane acan kısı ne zamn mezun omus ve denklıgını almıs bılıyormusun
acıl cevapppp
ışık arkadaşım bende gidecektim sofya eczacılıga ma son anda işin gerçek yüzünü gördüm ve vazgeçtim burdaki para koparmak isteyen arkadaşlar insanların hayatlarıyla oynuyor sofya eczacılıgı yök tanıyor tanımam diyemez çünkü sonuçta ab ülkesi ama türkiyeye geldiginde seni sokacagı 2 tane seviye tespit sınavı var bunları geçersen denklik alıyosun ama bunların başarı oranıda girenlerle bizzat görüştüm % 2 aşırı zor yani senin anlayacagın ordan aldıgın diplomaylşa türkiyede eczane açamazsın varsa aksini söyleyen çıksın desin ki bu sene şu eczacı sofyadan mezun oldu açtı eczanesini yok öyle bir şey sakın kanma. tıp ve eczacılık insan hayatını ilgilendirdigi için türkiye yurt dışından alınan egitime güvenmiyor ama bu tıp ecz. diş hekimligi dışında mühendislikler falan bunların denkligi var çok ta tanıdıgım var inş. mühendisliginden denkligini almış ama eczacılıktan tıptan mümkün degil
SLM ARKDASIM DİŞ BÖLÜMÜ OKUYAN VAR DENKLİK ALAN VAR ANCAK BLG DEN DEĞİL RUSYA DA OKUMUS BİRAZDA UGRASTIRMISLAR ANLAYCAGIN SONUNDA ALMIS YANİ DENKLİĞİNİ SUAN DİŞ HEKİMLĞİ YAPIYOR BENDE OKUYPBİTİRDİĞİMDE ONUN YANINA GİDİCEM BANA BAZI TAVSYELERİ OLUR MUTLAKA !! BEN GİTTİM YÖK'E TIP TANINIYOR VE BÜYÜK BİR HİTİMAL DENDİ BANA TANINIR DENKLİK ALIRSINIZ SADECE SÜPHEYE DÜŞÜLMEMESİ GEREK HEM SINAVDA OLSA BASARILI OLMABİLİRSİN KENDİNE GÜVEN CALIS ..GERİSİ GELİR KARDESLER BİLMİYORUM ARTIK BUGUN VARIZ YARIN YOKUZ BUNUN GARANTİSİ OLMADIGI GİBİ DENKLİK OLABİLİRDE OLMAYABİLİRDE :d

valla kardeş çalışacaksın didineceksin türkiyede para kazanmakistiyosan türkiyede okuyacaksın