cameron84 demiş ki:
müslümanlıktan değil ama...türkiyedeki dindarlardan inanılmaz derecede tiksiniyorum...ben 24 yaşındayım bu kadar pislik,ahlaksız,kötü niyetli insanlar görmedim...yani bu insanları görünce benim asil orduma bir kez daha şükrediyorum...iyi ki varlar...çok çirkefler yaa...ALLAH belalarını versin...kompleksli köpekler...
Konuyla ne alakası var bu yorumun anlayamadım. Pek dindar bi insan değilim, ancak kafama takıldı; kötü niyetli insanlar olabilir, bunlar din kisvesine de sığınabilirler. İnsanlıktan nasibini almayan zevat her zaman olmuştur.
"Asil ordu" ibaresi... Ordumuz tabiki asildir. Kimsenin buna itirazı yok. Yalnız şurası muamma, ordunun görevi vatanı dindarlardan mı korumaktır. Art niyetli insanlar her zaman olmuştur. Ve her kesimde de olmuştur. Ama ordu iyiki var, ordu göreve, ordudan korkma... bu deyimler eskide kaldı. Artık kalmadı bence.
Ana konunun dışına çıktım diğer üyelerden özürdiliyorum. Şunu söylemek istiyorum. 21. yy. modern, demokrat ve insan haklarına saygılı bir Türkiye de yaşıyoruz. Artık geçelim bazı şeyleri. Öküz altında buzağı aramayalım.