MERHABALAR,
EŞİM VE 6 YAŞINDAKİ OĞLUMLA BİRLİKTE, LONDRA 3. ZONE'DA 3 KATLI BAHÇELİ BİR EVDE YAŞIYORUZ.
LONDRA'DA KALACAK YER ARAYAN BAYAN ARKADAŞLAR İÇİN EVİMİZİN BİRİNCİ KATINDAKİ MÜSTAKİL MUTFAKLI, LAVABOLU VE YİNE MÜSTAKİL BANYOLU ODAYI, UYGUN FİYATLA KİRAYA VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ.
ODA, İKİ BAYANIN DA KALABİLECEĞİ VE MÜSTAKİL OLARAK KULLANABİLECEKLERİ ŞEKLE DE UYGUNDUR.
ARADIĞIMIZ TEK ŞART, TÜRK AİLE ORTAMINA UYUM SAĞLANMASI. AİLECE ANLAŞILDIKTAN SONRA KALACAK ARKADAŞLARA HER TÜRLÜ KOLAYLIK YAPILABİLİR.
ÜCRET İKİNCİ PLANDA KALACAKTIR.
1 defa değiştirildi
En Son: 2008-12-25 22:02:32
ıyı gunler beyfendı bende kısmetse 21 kasım gunu londrada olacagım ogrencı olarak gelıyorum 4 aylık calısma ıznıne de sahıp degılım ama kendım konaklayacagım bır yer aramaktayım. gonullu olarakda cocuk bakabılır ev ısı, yemek vs. yapabılırm okulum yarım gun ayrıca ıkı cocuk annesı 31 yasında bır bayanım. kısa surelı zıyarıtım sırasında bu ssekılde bır program dusunuyorum olurda dusunursenız bılgı verırsenız sevınırım bu arada oda fıyatları konusunda da bılgı alabılırsem sevınırım maıl adresım
n-s-alt@hotmail.com
MERHABA NİHAL HANIM
BİZİM KİRALAMAK İSTEDİĞİMİZ ODA İLE İLGİLİ BİLGİYİ YAZMIŞTIM. SADECE FİYAT KONUSU AÇIK DEĞİLDİ, SİZ DE ONU SORMUŞSUNUZ. FİYAT İKİNCİ PLANDA OLDUĞU İÇİN ÖNCELİKLE DİĞER KONULARDA ANLAŞILMASI GEREKMEKTE. BUNLAR DA ANLAŞILDIKTAN SONRA SANIYORUM FİYAT KONUSUNDA DA ANLAŞILABİLİR. BZİM DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ FİYAT HAFTALIK 100 POUNDDUR.
ÇOCUK BAKIMI VEYA EVDE YARDIM KONUSUNDA BİZİM BİR TALEBİMİZ OLMAYACAKTIR.
İŞİN ASLI MAİLİNİZDEN DETAYLI BİR BİLGİ EDEMEDİM.
YANİ;
- 21 KASIM DEMİŞSİNİZ AMA GALİBA 21 ARALIK OLACAK?
- ANLADIĞIM KADARIYLA 4 AYLIK TURİST VİZESİYLE VE ÇOCUKLARINIZ OLMADAN TEK BAŞINIZA GELECEKSİNİZ?
SİZDE KALMAYI DÜŞÜNÜRSENİZ GÖRÜŞBİLİRİZ.
SELAMLAR.
ARSLAN
NORT: AYNI MESAJI MAİLİNİZE DE ATIYORUM.