Bursada en iyi dil kursu ve wall street Institute firması hakkında yardım?
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Bursada en iyi dil kursu ve wall street Institute firması hakkında yardım? 2008-11-19 (21:12)
Eser Bey (eser1018)
Eser Bey (eser1018)
Wall Street Institute hakkında düşünceleriniz çok önemli arkadaşlar ben şuanda tam bir sınır çizgisindeyim iyi bir ingilizce eğitimi almak istiyorum karşıma iso 9001 kalite ödüllü Wall Street Institute çıktı internette bakıyorum hakkında çok şikayet var fakat hiç eğitimi tamamlayıpta yorum yapan yok böylesine büyük bir firma taşören firma olamaz diyorum içimden bukadar dünyaca üne sahip olan bir firma olmasına rahmen niçin böyle yorumlar yapılmış anlamıyorum..
Ben çok iyi bir ingilizceye altyapıya sahip değilim fakat 0'da değilim bu firma hakkında benimle bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim beni yöneltmiş olursunuz! LÜTFEN......
Ayrıca bu kursa gidipte eğitimi almış olan bir şahıs yorumlarsa ayrıca çok teşekkür ederim bilgilerinizi paylaşırsanız bu kardeşinize hiç unutamayacağı bir hediye vermiş olacaksınız çünkü gerçekten boşa atacak bir param yok çok zor şartlarda kazanılmış bir parayı harcıycam,, Hebaa edilmesini istemiyorum ŞUANDA Bursada ingilizceyi iyi bir eğitim veren başka bir firma biliyorsanızda bana yardımcı olabilirsiniz ama en büyük firma şuan wsi gözüküyor kalite ödülü onlarda tabbii dünyaca üne sahip olmalarıyla beraber DÜŞÜNCELERİNİZİ SABIRSIZLIKLA TAKİP EDİCEM ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...

aYRICA
BİDE ARKADAŞLAR 7 SEVİYEYE KADAR VERDİKLERİ SERTİFİKA KENDİ BÜNYESİNDEKİ SERTİFİKA ! BİLENİNİZ VARMIDIR BİLMİYORUM BU BANA NEKADAR YETERLİ GELECEKTİR ÇÜNKÜ KENDİLERİNE GELİŞEN SEKTÖRDE KENDİMİ DAHA ÖN PLANA ÇIKARABİLMEK İÇİN ALMAK İSTEDİĞİMİ SÖYLEDİM ŞUANDA AÇIKÖĞRETİM 4.SINIF ÖĞRENCİSİM İKTİSAT BÖLÜMÜ SİZCE NE KADAR FARK YARATABİLİRİM HANGİ İŞ ALANLARI BENİ DAHA TERCİH EDER BU SERTİFİKAYLA ! BU ARADA SERTİFİKANIN TAM AÇILIMLI ADINI BİLEN VAR İSE YAZARSA ÇOK SEVİNİRİM EN AZINDAN KAYIT OLMADAN ARAŞTIRMA İMKANIM OLUR" ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER