lütfen birileri yardım etsinn...
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
lütfen birileri yardım etsinn... 2008-11-19 (12:45)
Nil Şah (nilsah)
Nil Şah (nilsah)
merhaba arkadaşlar ben nil gelecek yıl fransa ya gitmeyi düşünüyorum eğitim için lütfen bilgisi olan arkadaşlar ve okuyan arkadaşlar yardım edin.. orda dayım var yer konusu tamam... şimdi sorularıma geleyim: benim yeşil pasaportum var vize başvurusu yapmadan gidebilir miyim? ayrıca dil eğitimini okul mu yoksa biz dil okullarına mı başvuruyoruz? ve uluslar arası ilişkiler okumak istiyorum paris de bu bölüm var mı? okul hangi belgeleri istiyor okulların açılış zamanları ne zaman? orda öğrenciler iş de çalışabiliyorlar mı? lütfen beni bilgilendirirseniz çok mutlu olacağım şimdiden teşekkürler...NİL
dikkat et 2008-11-28 (02:05)
ben sordugun sorlardan bildiklerme cevap vereyim ben de uluslarasi iliskiler okumayi dusunuyorum ve onun icin calisiyorum su an fransada.Paris de var mi demisin var dunyaca unlu olan sorbonne universitesi var ama ben buraya geldikten sonra bu universitenin sayginligini kaybettigini duydum onun icin yaptigim aratirmalarda baska sehirlerdeki universiteleride bildum onlarida yazayim
Nice-Amiens-Rennes-Versailles-Lyon-Pessac-Montpellier -Nanterre-Université Panthéon-Assas bu pariste-Université Panthéon-Sorbonne
bu da pariste-Strasbourg-Toulouse-Université Vincennes-Saint-Denis bunun nerde oldugunu bilmiyorum dil egitimini bildigim kadariyla bir universitede yapmani istiyorlar bu kesin bir bilgi degil burda ki universiteler degisk bir sistemle bas vuru kabul ediyorlar mesela toulouse daki universite 12.ayda basvurulari alacak internet sitesinden bas vurabiliyorsun interne adresi www.univ-tlse2.fr/ istersen basvur is konusu ise kolay istersen calisabilirsin sana bagli nereye geleceksin sen
Yesil Pasaport 2008-12-03 (02:38)
Sadun Turhal (freelifesf)
Sadun Turhal (freelifesf)
Yesil pasaportunuz ile en fazla 3 ay kalabilirsiniz. bir yilda en fazla 6 ay kalabilirsiniz gittiginiz ulkede. Ogrenci olabilmeniz icin burada, ogrenci vizesi ile gelmelisiniz. Fransada yesl pasaport sahiplerine Ogrenci oturumu vermiyorlar. k

kolay gelsin...

nilsah demiş ki:
merhaba arkadaşlar ben nil gelecek yıl fransa ya gitmeyi düşünüyorum eğitim için lütfen bilgisi olan arkadaşlar ve okuyan arkadaşlar yardım edin.. orda dayım var yer konusu tamam... şimdi sorularıma geleyim: benim yeşil pasaportum var vize başvurusu yapmadan gidebilir miyim? ayrıca dil eğitimini okul mu yoksa biz dil okullarına mı başvuruyoruz? ve uluslar arası ilişkiler okumak istiyorum paris de bu bölüm var mı? okul hangi belgeleri istiyor okulların açılış zamanları ne zaman? orda öğrenciler iş de çalışabiliyorlar mı? lütfen beni bilgilendirirseniz çok mutlu olacağım şimdiden teşekkürler...NİL