Sizde farkında mısınız ?Bu ülke ne zaman düze çıksa ne zaman devlet kendi halkıyla birleşse bütünleşse ,birileri(!) çıkıyor ve buna dur diyor,Bu harekete ket vuruyor.Bu ne zamana kadar böyle devam edecek acaba?Yoksa Kitabımızda bahsi geçen millet bizmiyiz?..."O toplum ki her 10 yılda bir darbe yerde bundan ders almaz..."
Kızıyor ve kınıyorum ,kenan evreni hala sempozyumlara,seminerlere,panellere davet edenlere...şaşırmamak elde değil...Allah aşkına Kenan Evren değilmiydi bu ülkeye bu topluma darbe vuran,Ne yararı oldu ki bundan sonra ne yararı olacak?...Hangi mantık sahibi bir insan,hangi zihniyet hesap sormak yerine madalya takar böyle insanlara...
İnsaf diyorum...
Cumhuriyet Gazetesinin bir silah olarak kullandığı "Tehlikenin Farkında mısınız" sloganı artık kendi aleyhine dönmeye başladı.
Bu milletin suskunluğu korkudan değil vakardandır...Tokadı şefkat iledir,şefkat bilene.Azabı şediddir zulmü yol bilene...
Şimdi Tekrar Soruyorum;
Tehlikenin Farkında mıyız?
sen ne kadar farkındasın peki?ülkede herşey tek düze mi?hersey cok normal ve o yuzden özel sektör isyanları oynuyor ve her şey o kadar normal ki ekonomi sürkli dalgalanıyor...hangi farkındalık bu sence?
SENA ÇAĞTAY demiş ki:
sen ne kadar farkındasın peki?ülkede herşey tek düze mi?hersey cok normal ve o yuzden özel sektör isyanları oynuyor ve her şey o kadar normal ki ekonomi sürkli dalgalanıyor...hangi farkındalık bu sence?
KatiLiorum Sana !
Sen Tehlikenin Farkindamisinki ...