AVUSTURALYA HAKKINDA BİLGİ
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
AVUSTURALYA HAKKINDA BİLGİ 2008-11-11 (02:04)
Joe Cole (joecole)
Joe Cole (joecole)
MRB arkdaşlar sorduğıum sorulara umarım cevap gelir çünkü ne yapacaığımı bilmiyorum sıralıyorum sorularımı

1 hangi eğitim danışmanlığıyla gitmeliyim ( örn geos vsvs )
2 danışmanlıkla kesin mi gitmeliyim yoksa kendi başımada avusturalyayla ilgli sorunları belgelerin altından kalkabilirmiyim
3 avusturalyada okulumu şimdidenmi seçmeliyim yoksa orda düşüncek vakit olucakmı
4 avusturalyayla ilgili gitmemi engellicek gizli kalmış burda sorulmayan sorular varmı acıklamalarını yazarsanız sevinirim

ŞİMDİİDEN TEŞEKKÜRLER CEVAP ATACAK ARKDAŞLARA.... Hayret ediyor
bilgi 2008-11-11 (17:20)
Tülay Bilmez (tulay35)
Tülay Bilmez (tulay35)
önce seni tebrik ederim gerçekten iyi bir seçim yaptığın için. ne dediğimi biliyorum çünkü ben gitti ve kaldım 6 ay boyunca. çalışma iznin de var. hem en iyisi türk yok. Sydney harika bir yer. Tavsiye ederim. sen nekadar kalacaksın? Ben önce aile yanında kaldım sonra rezidansa geçtim aliştıktan sonra. Ama sana tavsiyem herşeyini buradan hazırla. Epeyce uzak bir yer. Bilmek istediklerini sana anlatırım. Çok mutlu
2008-11-17 (04:19)
Hakan Bu (DreamWoRK)
Hakan Bu (DreamWoRK)
tulay35 demiş ki:
önce seni tebrik ederim gerçekten iyi bir seçim yaptığın için. ne dediğimi biliyorum çünkü ben gitti ve kaldım 6 ay boyunca. çalışma iznin de var. hem en iyisi türk yok. Sydney harika bir yer. Tavsiye ederim. sen nekadar kalacaksın? Ben önce aile yanında kaldım sonra rezidansa geçtim aliştıktan sonra. Ama sana tavsiyem herşeyini buradan hazırla. Epeyce uzak bir yer. Bilmek istediklerini sana anlatırım. Çok mutlu

Anlatirim diyorsunda sadece yorum yapiyorsun anlatsanda bizde biLsek tülay Çok mutlu bekLiyoruz burda 5-6 göz birlikte Gülümsüyor
mrb 2008-11-21 (02:01)
Joe Cole (joecole)
Joe Cole (joecole)
tülay ben bilmek istediklerim yazdım zaten ama cevap vermedin ilk önce ben bu sorularn cevabını merak ediyorm takıldığım bi yer olursa bu konulardan başka sorarım

tskler yardım edebeiliğin için
2008-11-21 (10:08)
Melek Koçanalı (poppyzey)
Melek Koçanalı (poppyzey)
Merhaba
Avustralya'ya dil eğitimi için gitmek istiyorsunuz anladığım kadarıyla.Çünkü üniversite,MBA,gibi durumlarda şartlar değişmekte.
Ancak her iki durumda da okulunuzu şimdiden belirlemelisiniz.Çünkü vize başvurusunda okuldan gelecek olan kabul mektubu ve kalack yerinizin adresini de bildirmek durumundasınız.Okul olarak merkez bir okul seçmelisiniz.Sydney harika bir şeçim bence.Ayrıca çalışmayı düşünüyorsanız da iş bulma şansınız artar kalabalık şehirlerde.Hatta bazı dil kursları siz Avustralya'ya ayak basmadan işinizi bile ayarlayabiliyor.
Vize konusunda oldukça titiz davranmalısınız.Elbette tek başınıza da vize alma şansınız var ama dediğim gibi ince eleyip sık dokumalı ve eksiksiz başvurmalısınız.bu konuda benimle iletişime geçerseniz yardımcı olmaya çalışırım.Şimdiden kolay gelsin
slm 2008-11-24 (08:58)
Tunc Sıldır (santchez)
Tunc Sıldır (santchez)
selamlar herkese arkadaşlar...

bende 1 seneye kadar avustralya ya dil eğitimi almak için gitmek istiyorum.Danışmanlıklardan araştırmaya başladım fakat komisyon aldıkları için okulları baya pahalı gösteriyorlar .Kendi başımıza bunun üstesinden nasıll gelebiliriz.Şuanda bununla ilgilenen gitmeyi düşünen arkadaslar var ise bilgilerni paylaşabilirmi...
2008-12-23 (09:38)
Yusuf Çelikel (yabende)
Yusuf Çelikel (yabende)
melek hanım biz iki arkadaş yakın zamanda gitmeyi planlıyoruz hatta vize evraklarınıda tamamladık nerdeyse brisbane düşünüyoruz e-mail adresim yusufcelikel@gmail.com yardımcı olur bilgilerinizi paylaşırsanız seviniriz.
poppyzey demiş ki:
Merhaba
Avustralya'ya dil eğitimi için gitmek istiyorsunuz anladığım kadarıyla.Çünkü üniversite,MBA,gibi durumlarda şartlar değişmekte.
Ancak her iki durumda da okulunuzu şimdiden belirlemelisiniz.Çünkü vize başvurusunda okuldan gelecek olan kabul mektubu ve kalack yerinizin adresini de bildirmek durumundasınız.Okul olarak merkez bir okul seçmelisiniz.Sydney harika bir şeçim bence.Ayrıca çalışmayı düşünüyorsanız da iş bulma şansınız artar kalabalık şehirlerde.Hatta bazı dil kursları siz Avustralya'ya ayak basmadan işinizi bile ayarlayabiliyor.
Vize konusunda oldukça titiz davranmalısınız.Elbette tek başınıza da vize alma şansınız var ama dediğim gibi ince eleyip sık dokumalı ve eksiksiz başvurmalısınız.bu konuda benimle iletişime geçerseniz yardımcı olmaya çalışırım.Şimdiden kolay gelsin