İELTS KURSU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI?
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
İELTS KURSU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI? 2008-11-03 (23:52)
Fatihch Karakaş (fatihch)
Fatihch Karakaş (fatihch)
Arkadaşlar yaklaşık 9 aydır londradayım ve general english eğtimi aldım ve şimdi IETLS kursuna gitmek istiyorum... fakat araştırdığım kadarıyla ii eğtim veren yerler çok pahalı ve açıkcası o kadar para vermek istemiyorum... eğer tavsiye edebileceğiniz yerler varsa yardımınız bekliyorum şimdiden teşekkürler... bir konu daha yeni işten ayrıldım ve eğer iş arayan yerler varsa kontağa geçmek isterim... teşekkürler
IELTS Kursları 2008-11-11 (01:32)
Ugur Cavuldar (wollongong)
IELTS kursları hakkında bilgi böyle ileteyim. Türkiye'de kimse IELTS derslerini veremiyor nedeni ise bu sınav Avustralya sınavı olduğundan dolayı bir Avustralya eğitimci tarafından alman gerek. Oh tabiiki herkes sana veriyoruz der nedeni senin cüzdanın içindeki paralardan dolayı. En iyisi sen bu bilgiyi www.ieltsadvisor.com veya www.ozzyenglish.com sitesinden öğren.

Onlara mail at nedeni bu sitelerin kurucuları birer Avustralya IELTS sınav koordinatörleri ve şuanda ilk defa bir IELTS CUBE adında bir kitapları var. Bunu piyasadan bulamazsın vermediler piyasaya korsanı çıkmasın diye.

Bu kitabın en büyük özelliği Türkçe açıklamalı ve gerisini sen düşün bunu yazan sınavları hazırlayanlar:)
İELTS kursu 2008-11-11 (16:20)
Nazan Ak (nazanank)
Nazan Ak (nazanank)
Merhaba,

ben de yaklaşık 6 ay kaldım Londra da. Şimdi bir de Malta ya gitmek istiyorum ama kurs bahane!

İLETS kursları var diye biliyorum ama sen ne kadarlık kurs istiyorsun? ben kendi okuluma sorarım! Gülümsüyor
Kurslar 2008-11-12 (10:03)
İstediğin yer Malta eğer IELTS sınavını verip geçerli bir not almışsan bildiğin gibi bu sertifikanın 2 sene geçerliliği vardır.

Türkiye'de IELTS kursları diye biryer yoktur. Bahsettiğim gibi veririz derler ama zor.

Anlamadığım şey yazmış olduğunuz
İLETS kursları var diye biliyorum ama sen ne kadarlık kurs istiyorsun? ben kendi okuluma sorarım! ?????

Neyse Eğer yardıma ihtiyacınız olursa haberim olsun.
IELTS 2008-11-21 (12:29)
Onur Kaya (Galleon)
Onur Kaya (Galleon)
Arkadaşlar gözüme çarptı ufak bir düzeltme yapayım,

IELTS yalnızca Avustralya'nın yaptığı bir sınav değil, İngiltere orijinili bir sınav. Sınav Reading,Listenning,Writing ve Speaking bölümlerinden oluşuyor.Seviyenizi gerçekten de ölçen bir sınav.Kayıt ücreti -bana göre- biraz yüksek olduğu için seviyesi bayağı düşük olanlar girip boşuna para kaybetmesin.Fikrim,önce ingilzceyi öğrenmeye çalışın sonra da en az 1-2 aylık hazırlıktan sonra deneyin - sınava hazırlık aşamasına emek verin- KESİNLİKLE başarılı olacksınız.

Hepimize başarılar...
Merhaba 2008-11-21 (19:11)
IDP Australia elbette Avustaliaya bağlı bir kurum. British Council İngiltereye bağlı bir Charity, Yani dernek. Bu nedenle bu tür sınavları British Council üzerinden yapmaktadır.
MEsela Rusya British Council organlarını kapattı bu IELTS sınavı yapılmacak değildir. British Council bağlı olsaydı (İngiltere) bu sınavlar olamazdı.

Bunca yıl Australya da IDP üyesi olarak görev yaptım ama bu sınavı İngiltere olarak bilenleri düzeltiyorum.

Avustralyada bu sınavı British Council yapmaz yani YAPAMAZ.. British Council sadece eğitim destekçisidir.

Bu sınav Uluslararası bir sınavdır ve sadece Avrupa değil Amerika bile IELTS sınavına olumlu bakıyor. Daha fazla bilgi için http://www.ielts.org sitesini okuyun.

Ielts sınavın Academiz ve General olarak 2 ye ayrılmıştır. Sizden hangi seviyeyi istediklerini sorun ve ona göre müracaat ediniz.

First of all THIS IS AN AUSTRALIAN EXAM MATE. BRITISH COUNCIL IS ONLY A CHARITY. THEY ONLY TEACH TEACHERS AND ORGANIZE THE EXAMS FOR CAMBRIDGE UNIVERSITY.

SO YOU NEED TO SEARCH BEFORE YOU POST MATE..
BEST REGARDS,

GLENN LAWSON
Member of IDP Australia.