DÜNYANIN EN GENÇ YAŞTA PROF.OLMUŞ DAHİSİ NE DİYORR O BİR TÜRK!!!!OKTAY SİNANOĞLU
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 2
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

2008-11-06 (18:56)
Oğuz Yurtseven (garezhan)
alıntıda arkadaş ne işi var prof. un amerikada madem milliyetçiyse demiş.. yani lafının nereye gideceğini bilmeden konuşmuş..

cıvıyan bişey yok önce konuyu iyi okuyun analiz edin sonra isterseniz yorumlayın isterseniz okumakla yetinin!

en başında yazıyor hangi dili isterseniz öğrenin ama eğitim ülkenin kendi diliyle yapılır.

işte bütün konu burda. yok efendim o ingilizce biliyormuş amerikada ders veriyormuş amerikada türkçe ders vermiyor herhalde ülkenin kendi diliyle veriyor yani söledikleriyle çelişmiyor.
2008-11-06 (20:41)
Tunç Doğan Çelik (venomscorpion)
Tunç Doğan Çelik (venomscorpion)
Evet Oğuz kardeşim, bir tek sen ve senin gibiler biliyor. Biz bişey bilmiyoruz.
Onun için de yorum yazmaya hakkımız yok değil mi ? Mr. Green Kim yurt dışında yaşayan vatandaşlarımıza laf söyledi ki şimdi. Bu ne lakaytlık, bu ne ciddiyetsizlik be ?

'Bilmiyorsanız yazmayın' diyeceğine yazdıklarımızın karşılığını ver. Sende neden bizim söylediklerimizi doğru bulmadığını anlat bize. Anlat ki, fikirlerimizi paylaşalım ve konu da cıvımasın.

Neymiş efendim, "Dünyanın en genç yaşta profesör olan bilim adamı"ymış. Peh peh pehhh....Vay be ne büyük bi başarı... Ben de profesörlerden ders aldım. Hepiniz de alıyorsunuz. İki kelimeyi bir araya getiremekten aciz insanlara da profesör ünvanı veriliyor.
Bu mudur yani ? Her şey profesör olmakta mıdır ? Profesör olan her şeyi bilmekte midir ? Söylediği hiç bir söz tartışılamaz mı yani ? Sen bu bey efendinin bilim dünyasına kattığı somut birşey yaz buraya, bende yorum yazmayı bırakayım. Olmaz mı ?

Ne zaman tanıdınız ki bu beyefendiyi ? Kaç yıllık mazisi var ? Bay bay Türkçe çıkıncaya kadar aklınız neredeydi? Şimdi mi haberdar oldunuz bu adamın varlığından.

Öyle oturduğun yerden culuk gibi düşünerek kitap yazmakla bilim adamı olunmuyor bey efendi. Göz kırpıyor
2008-11-06 (21:42)
işte en sıkıldığım konu bu zaten birşeyin anlaşılması için aynı şeyi 1 den fazla tekrarlamak..

ilk yorumunda aynen şöyle demişsin: madem milliyetçilik duyguları bu kadar gelişmiş amerika da ne işi var.

yani amerikada ki her türk vatandaşının milliyetçilik duyguları az gelişmiş ya da çok gelişmişse amerikada yaşayamaz. benm anladığım bu seninde söylemek istediğin buydu sanırım.

prof. olması zerre kadar ilgilendirmez beni. sölediklerine katıldım doğruladım.

ama herkes böyle düşünmüyor tabi kendini geçmişinden özünden kültüründen soyutlamaya çalışan oligarşik düzenin esiri nam ı diyar zümreler bu zümreyide aşmış birilerini gördüklerinde takdir etmeyi değil taşlamayı amaç ediniyorlar.

birşey bilmediğini söylemedim çingene pazarlığına dönmesin.

ek olarak eğerki üniversitelerimizde yabancı dilde eğitim amaç ise ilköğretim 1. sınıftan itibaren türkçe yerine ingilizce okuma yazma öğretilsin.

burası odtü lütfen burada ingilizce konuşun! dedikleri gibi her Türk! çocuğuda 7 yaşında kendisine merhaba diyen bir akranına burası TÜRKİYE CUMHURİYETİ lütfen burda ingilizce konuşun diye bir cevap verebilsin!
Sayfa / 2
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12