Evet Oğuz kardeşim, bir tek sen ve senin gibiler biliyor. Biz bişey bilmiyoruz.
Onun için de yorum yazmaya hakkımız yok değil mi ?

Kim yurt dışında yaşayan vatandaşlarımıza laf söyledi ki şimdi. Bu ne lakaytlık, bu ne ciddiyetsizlik be ?
'Bilmiyorsanız yazmayın' diyeceğine yazdıklarımızın karşılığını ver. Sende neden bizim söylediklerimizi doğru bulmadığını anlat bize. Anlat ki, fikirlerimizi paylaşalım ve konu da cıvımasın.
Neymiş efendim, "Dünyanın en genç yaşta profesör olan bilim adamı"ymış. Peh peh pehhh....Vay be ne büyük bi başarı... Ben de profesörlerden ders aldım. Hepiniz de alıyorsunuz. İki kelimeyi bir araya getiremekten aciz insanlara da profesör ünvanı veriliyor.
Bu mudur yani ? Her şey profesör olmakta mıdır ? Profesör olan her şeyi bilmekte midir ? Söylediği hiç bir söz tartışılamaz mı yani ? Sen bu bey efendinin bilim dünyasına kattığı somut birşey yaz buraya, bende yorum yazmayı bırakayım. Olmaz mı ?
Ne zaman tanıdınız ki bu beyefendiyi ? Kaç yıllık mazisi var ? Bay bay Türkçe çıkıncaya kadar aklınız neredeydi? Şimdi mi haberdar oldunuz bu adamın varlığından.
Öyle oturduğun yerden culuk gibi düşünerek kitap yazmakla bilim adamı olunmuyor bey efendi.