BİZ GENCLERIN GECE HAYATI OLMALI...
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 3
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123

2008-11-08 (02:15)
Ragıb Burak (ragıp burak)
Ragıb Burak (ragıp burak)
tütiye demiş ki:
ragıp burak demiş ki:
Arkadaşlar TS deki üyeleri hedef göstererek linç propagandası yürüterek bi yere varamayız. Bu sitelerin amacı ülkenin geleceği olan biz gençleri buluşturup ortak kararlar alarak zihnimizde çözüm yolları oluşturmaktır. Konu açtı diye hiç bi arkadaşımızı suçlayamayız. Açtığımız konulara istediğimiz tepki gelmedi diye üyeleri de suçlayamayız.
TS nin amacı zaten karşıt görüşlerden tek fikir çıkarmaktır.
Hele hele diğer üyelerin içeriğini bilmediği özel mesajları açığa çıkararak benimsemediğimiz fikirleri tasfiye etmeye çalışmak modern insanlara ne kadar yakışır.

Komplekste olduğumu kimse düşünmesin. Söyleceğim şey şu: bizler üniversite öğrencileriyiz. Çatışmayla hiç bi yere varamayacağımızı en iyi biz bilmeliyiz. Okuduğumuz yorumu "bu bizden değil" bilinciyle çürütmeye çalışmaktansa bu yoroumu yazan arkadaş neden böyle düşünüyor bunun analizini yapmaya çalışsak daha iyi olmazmı?
Lütfen mesajları biraz daha sağduyu ile okuyalım. Burda hiç kimse birbirinin düşmanı değil.

+1...işte benim tepkimde zaten bu yüzdendi..acılan baslıkta direk saldırı,hakaret,küfür.. -> ah anlayabilseler..

Hayır, bunu bazen bende yapıyorum. Herkes yapıyor. Bir kişinin yanlışıymış gibi göstermeyin lütfen. Az önce söledğim linç propogandası tam olarak buydu. Bu durumdan kurtulmamız lazım.
2008-11-08 (02:39)
Tütü Bayrak (tütiye)
Tütü Bayrak (tütiye)
..hiç kimse melek değildir..hiç kimsede evliya sabrı yokturdur..herksin belli bir dayanma sabretme gücü vardır..bu sınır bazen asılabiliyor..burdada böle bir durum zuhur etti..öncesini bilmediğiniz için bu sekilde bakabiliyorsunuz olaya..5000 küsür mesajımda tek bir hakeret saldıraya rastlayamz kimse..fakat sınırların zorlanmaması gerek.. -> hepinize kolay gelsin..umarım düşüncelerinizde sabit kalmayı basarabilirsiniz...selametle.. ->

-> RABBİNİ BİLEN HADDİNİ BİLİR!!HERKES HADDİNİ BİLİRSE SEVİYELİ,SAYGI CERCEVESİNDE TARTISMA FİKİR PAYLASIMI OLUR.. ->

EDİT:ekleme cıkarma yapıldığı için 3 defa değiştirilmiştir...
2008-11-09 (16:04)
Ufuk Cıngıl (fekame)
Ufuk Cıngıl (fekame)
ne kadar da kolay degilmi: verecek cevabin yoksa banla! (bkz. "ver kurtul").
sonique banlandi ne oldu? siyasi konular kapandi ama siyasi pislikler temizlendi mi?
dini konulari olur olmadk sekilde tartismaya acmanin tehlikesini gormeniz(siz : alinya, tutke vs.) gerekirken alkis tutuyorsunuz. TSnin giderek marjinallesmesine
islami-sevbul olmasina tepki koyacaginiza "ban"dan soz ediyosunuz.
demekki pm atarken dogru tespitte bulunmusum Göz kırpıyor
bu arada bu konuda nerelerde hakaret ettimi soyleyin de daha yapmam belki
2008-11-09 (22:56)
Tütü Bayrak (tütiye)
Tütü Bayrak (tütiye)
demogaji yapmayın lütfen düşüncelerinizi sölediğiniz için banlanmanızı beklemiyorum forumda hakaret yasaktır siz bunu yaptınız ve ben bundan şikayetçi oldum yoksa inandığınız şeyi saygı sınırları içerisinde tartısırsınız umrum dışısınız ! ->
2008-11-10 (19:58)
Ufuk Cıngıl (fekame)
Ufuk Cıngıl (fekame)
tütiye demiş ki:
demogaji yapmayın lütfen düşüncelerinizi sölediğiniz için banlanmanızı beklemiyorum forumda hakaret yasaktır siz bunu yaptınız ve ben bundan şikayetçi oldum yoksa inandığınız şeyi saygı sınırları içerisinde tartısırsınız umrum dışısınız ! ->
ben de onu diyorum! su 'hakaret' nerede?
2008-11-13 (12:37)
Metin Meşeli (costa nostra)
Metin Meşeli (costa nostra)
ben de gece hayatı başlığını görünce rakı balık falan bekliyodum
neyse sağlık olsun.. Soğukkanlı
Sayfa / 3
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123