Türkiye için
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Türkiye için 2008-11-01 (04:20)
Selin Yıldırım (selinayy)
Selin Yıldırım (selinayy)
Arkadaşlar biliyorsunuz emre aydin mtv de ülkemizi temsil ediyor bir halk oylaması var,emre aydin severler ve ülkemiz için bu oylamaya katılalım istediğiniz kadar oy kullanabilirsiniz,yani istediğiniz kadar oy verebilirsiniz...

burdan ->

http://ema.mtvadria.com/vote/#_

daha sonra europe's favourite act bölümünden emre aydin/turkey bölümünü seçip yanda vote'yi tıklamanız yeterli ,bu işlemi ne kadar çok yaparsanız o kadar emre aydın ve türkiye için iyi olacaktır,ilginizi bekliyorum arkadaslar...

Oylama bitiş tarihi : 3 kasım 2008
2008-11-11 (22:32)
Best Of Mb (MB69)
Best Of Mb (MB69)
kimse yanlış anlamasın ama neden bu ülke temsilciliği hep müzik ve futbol üzerinde yoğunlaşıyor??? neden bilimsel deneylerde veya buluşlarda bu kadar yoğunlaşılmıyor,mesela bizim itü nün yaptığı bir güneş teknesi var bu müzik yarışmalarına ve futbola gösterilen ilgi neden ona da gösterilmiyor???bu yazdığım sadece bu başlık için değil di genel olarak yazdım Gülümsüyor
2008-11-12 (21:00)
Ufuk Cıngıl (fekame)
Ufuk Cıngıl (fekame)
cunku ozellikle futbolda 'milli' hisler iyi para yapiyor. gundemimiz birkac kaynaktan beslenen medya tarafindan beslendigi ve halkimimiz da gundemi medyadan 'takip ettigi' (evet, yon vermemiz gerekirken takip ediyoruz) icin durum bu.
tabi ki emre aydininki de bir basaridir, sevindim.
ama dikkat cekmek istedigim su:
CeBit fuarinin sponsoru Turkcell'in adi gecmesin diye Dogan Medya fuarla ilgili dogru durust haber yapmadi.
Şaşkın