mimgulsah demiş ki:
öncelikle teşekkür ederim..ben master yapabileceğim okullar hakkında bişeyler öğrenmek istiyorum italyada master yapmayı düşünüyorum internettende araştırıyorum bi kaç okul var master eğitimi veren ama hangi okul mimarlıkta daha iyidir bu konuda pek bi fikrim yok açıkcası..özellikle ingilizce eğitim veren okullara bakıyorum..her okul öyle hemen almıyo anladığım kadarıyla bazılarında sınav şartıda varmış..eğer bu konularda ve neyapmam gerektiği hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..teşekkür ederim..
İtalyadaki okullar mimarlık konusunda genelde iyi diye duyoyprum hep. Tabi okullardan kastım devlet okulları.. Bide bunların dışında özel okullar var sadece tasarım üzerine.. Ama giriş şartları ve maliyetleri daha ağır ve ayrıca giriş için sınav yapıyor.. Devlet okullarına geline bunların iciresinde Politecnico di Milano iyi bir okul ve mimarlık kısmı da Leonardo kampusunde yani milano merkezde.. Bence burası da dusunulebilir.. Giriş sınavı yok ama başvuru yaparken daha önce yaptıgın calısmaların bir portfolyesi isteniyor... Okulun web sitesinde bunlar ayrıntılı olarak yazılmıs zaten.. Bi bak anlamassan birlikte tekrar bakalım.