gazeteler ve TARAF
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
gazeteler ve TARAF 2008-10-17 (15:28)
Marble Marine (marble21)
Marble Marine (marble21)
'PAŞASININ BAŞBAKANI'
Taraf Gazetesi bomba manşetler atmaya devam ediyor. Gazete bugünde Erdoğan'ın manşete çekti. İşte o manşet...
17 Ekim 2008 / 08:14Taraf Gazetesi bomba manşetler atmaya devam ediyor. Gazete bugünde Erdoğan'ın manşete çekti. İşte o manşet...

Şemdinli'de Büyükanıt'ın arkasında durması eleştirilen Başbakan şimdi de Aktütün haberleri nedeniyle medyayı tehdit eden Başbuğ'a sahip çıktı.

HEP DESTEK TAM DESTEK

"Başbuğ'un üslubundan ve sertliğinden şikayet edenler, önce dönüp kendilerine baksınlar" diyen Başbakan'a göre Aktütün'deki olası ihmalleri sorgulayan yayaınlar da terör propagandası.

ERDOĞAN TARAFINI SEÇTİ

Genelkurmay Başkanı'nın "Herkes doğru yerde dursun, dikkatli olsun" çağrısına da destek veren Erdoğan "Biz doğru yerdeyiz, gerisini doğru yerde duranlar düşünsün" dedi

AMAN SONU MUHTIRA OLMASIN

Erdoğan'ın Başbuğ'a sahip çıkması, 27 Nisan e-muhtırasının da yolunu açan Şemdinli skandalında bombacı askerleri koruyan Büyükanıt'a verdiği desteği akla getirdi.

Kaynak : http://www.stratejikboyut.com/news_detail.php?id=12736

Sizce bu TARAF nasıl bir gazete? Hangi "TARAF"dasınız?
kimin tarafı 2008-10-18 (20:19)
Banu Özkaya (Lebanu)
Banu Özkaya (Lebanu)
bilmem ben kendi tarafımdayım sanırım.. gerçi başkasının TARAFI'na zorlanıyor insan bu ülkede...
2008-10-25 (23:12)
Ragıb Burak (ragıp burak)
Ragıb Burak (ragıp burak)
Taraf gazetesi,daha önce de anayasa mahkemesi başkan vekili,Osman paksüt ile bir paşanın gizli konuşmasını gün yüzüne çıkarmıştı hem de kapatma davası gibi önemli bir hususun,anayasa mahkemesinin gündeminde olduğu süreçte.Ergenekon soruşturmasında ben hükümet yanlısı bir haber politikası izlediğini düşünüyorum.(Hükümet yanlısı diyorum zira ergenekon bir siyasi davadır.)Taraf gazetesinin genel yayın yönetmeni Ahmet Altan mazisinde sabıkalı bir gazeteci değildir.Kalemine güvendiğim yorumlarını beğendiğim, bir gazetecidir.Dün hükümet yanlısıyken, bugün hükümetin başbakanını basın özgürlüğünü kısıtlamakla suçluyor olması, sabit bir tarafının olmadığını, kaleminin satılmamış olduğunu ortaya koymaktadır.Tirajı 500.000 leri bulan, ama hükümet yanlısı olan, birçok gazeteden daha sağlıklı bir gazetedir.Okunuyor olması,beni sevindirir.TEŞEKKÜR EDİYORUM...
2008-10-26 (12:14)
Ufuk Cıngıl (fekame)
Ufuk Cıngıl (fekame)
baskanin vekiliyle 'alakasiz' bir askerin gorusmesini kiyamet kopmus gibi seslendirirken, bizzat baskanin dogrudan davaliyla ACIKTAN gorusmesini gormezden gelen, tek hedefi askeri karalamak olan 'o.suruktan teyyare' bir yayindir. erdoganla carpisiyor olmasi hem Tarafin hem Erdoganin isine gelen danisikli dovustur.komedyenden bozma bir yazari var. ne zaman sesini duysam MABirand i taklit edior saniyorum Çok mutlu polis akademisinde gorev yaptigni soyluyor ama daha cok polis akademisi filmlernde oynamis gibi Çok mutlu