Ve Hindistandayım..
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Ve Hindistandayım.. 2008-10-12 (23:15)
Aykut Yilmaz (aykutyunus2)
Tekrar Merhaba arkadaşlar.Bu forumu yedim içtim bir sene boyunca ve bana en uygun olan yer diye düşündügüm yere geldim (yazılım muhendıslıgı ıcın)..

Peki Hindistan da okumaya değer mi? Eğer kokudan fareden insanlardan miğden bulanmıyorsa gel üstadımGülümsüyor
Özel universiteler 15oo-3ooo ytl arası genelde fakat fazlada olabiliyor.
Aylık masraf eğer 3 kişi kalıyorsanız bi evde emin olun 2oo dolar ı gecmez.
Aradıgınız hersey var burda,inek eti haric diyebilirim ama onuda koyun eti ile cozuyorsun.
Sucuk falan yok tabi.Zeytin haric kahwaltılık bulunuyor.
Olumlu yanını görmeye çalışırsanız hindistan guzel bıryer.öbür türlü burada 1 dk durmazsınızGülümsüyor olumlu yanı nedir? egitimi guzel cok ucuz fil e biniyorsunuz:D ve yollarda ben şahsen daha mercedesten aşşa araba görmedımGülümsüyor kim fakir der bu ulkeye anlamam..
sinema cart curt hersey super..

ben su an Anımasyon ve Java kursuna gıdıyorum + ingilizce kursu...

ıngılzıce kursu aylık 8o ytl dıyebılırım
java falan 7 aylık 4oo ytl ( bilgeadam kursları 6- 7 mılyardı sanırım tr de)

yanı acıkcası ucuz ama biraz pis biyer..
göz yerse buyrun:) ama ben sewmeye basladım...ilk indigimde havaalanına, dedim geri dönen ucak varmıÇok mutlu

saygılar
Süpper 2008-11-05 (23:47)
Ahmet Öner (sewenone)
Ahmet Öner (sewenone)
Abi bende senelerdir düşünüodum ama öğretim için değilde yasamak için en cok tayland ı söyledi herkes ucuz ve çinle su an aynı kulvarda nerdeyse benim tercihim ocak ayında oarası olcak gittiğimde ayrıntılı anlatırım herseyi son 3 ay Gülümsüyor
tebrikler 2008-11-13 (16:19)
Ayşe Nur Öztürk (dilefruz)
Ayşe Nur Öztürk (dilefruz)
s.a kardes tebrik ettim valla bu panolari o kadar cok arastrdim ki hic senin kadar acik dogru net birsey yazan gormememistm Çok mutlu bende malezyadayim burda ing egitimi cok pahali 600 dolar aylik bilseydim oranin bu kadar ucuz oldugunu ing. ilk oraya gelirdim valla Şaşkın
2008-11-13 (22:36)
a.s ayse.. Malezya 1 bayan icin hindistandan daha iyi.cunku 1.si daha temiz ws.2.si muslumanlık daha fazla 3.su ıngılızce aksanları daha anlaşılır.
Hindistanda ingilizce ogrenmek icin once 3 ay aksan ogrenceksin:DÇok mutluÇok mutlu sonra ingilzice kolay Gülümsüyor))

tayland falan yazmıs arkadasın biri.yaşam icin cok pahalı dıye bılıyorum.dısardan 2oo 3oo dolar dıyebılırler.ama hindistana ayak basan bi ogrncı dırek 2 mılyarı gozden cıkarsınGülümsüyor)
o da esyalar icin tabiki.ha hazır ev wardır ws. aylık 3oo ytl yetıor bana! hergun dısarda 5 ytl lık yemek yedıgım halde...
ki ewde yiyen bi insan 2oo e rahat gecinir.tabi yanında 3 ew arkadasın olursa:)))