askerlik tecili
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
askerlik tecili 2008-10-09 (13:38)
Yasir Topuz (TRUVA PRENSİ)
Yasir Topuz (TRUVA PRENSİ)
herkese merabalar...
şunu öğrenmek istiyorum.87 doğumluyum ve ben bu sene 2 yıllık myo dan mezun oldum...3.sınıf için bu ayın 27.sinde kayıt yaptıcam.acaba askerlik tecil durumum devam ediyomu yoksa bittimi? bunun için askerlik şubesine gitmeme gerek varmı? tecilim aktifmidir hala...teşekkür ederim....yasir topuz
2008-10-18 (00:42)
Ogun Yılmaz (DarTaiAn)
Ogun Yılmaz (DarTaiAn)
aynı sorun bendede var . hatta ben kacak durumdayım . okuldan subeye kagıt yollamamıslar kacak duruma dusmusum . 27.sındekı kayıtları beklıyorum wlla ...
yasin kardeşim 2008-12-19 (13:50)
Y.E E.Y (newStudentBlg)
Y.E E.Y (newStudentBlg)
slm yasin okulu bitirdiğin için tecilinde biter ancak gidip subene bilgi vermen gerek zaten sana git okula kayıt yaptır gel tabi o zamana kadar tecilin doldu ise ..dolmadan kayıt yaptırırsan gitmene gerek yok... ancak olmadı dileyim kaçak durumuna düştün polis olaylarına karısma uzak dur tavsiyem yakalar iseler kaçak oldugun ortaya cıkar ve götürüler ha ordakilerde insan durumundan halinden anlarla soylersin şöyle böyle düşündüğünü yani ..sonucta bir hukuk sistemi var mazeretin var diye bırakırlar seni belki benım düşüncem bu .ama gidip askerlik subesinden yazılı bir belge alsan iyi olur verirlerse kolay gelsin sana