italyada yüksek lisans ??
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
italyada yüksek lisans ?? 2008-10-09 (00:47)
Sevcan Şahin (biologs)
Sevcan Şahin (biologs)
ben bioloji son sınıf öğrencisiim we italyada yüksek lisans yapmak istiorum Gülümsüyor) acaba şartları kısaca belirtirmisiniz,,bide ingilizce eğitim weren üni olması mümkün mü ??
2008-10-13 (23:57)
Senza Nick (senzanick)
Senza Nick (senzanick)
evet yapabilirsin ama uni yi iyice arastirmalisin her uni vermiyor cunku bu egitimi yalniz birde italyancan cok iyi olmali.olmadi ingilizce ile de olabilir.
2008-10-26 (02:11)
Mutlu Irıs (polimi)
Mutlu Irıs (polimi)
yuksek lisansta ingilizce olması yeterli ama universitelerin basvuru sartları neyi gerektirir bilemem cunku basvurdugun universiteye gore bu sartlar degisir.. birde universiteye basvuru sartı 4 yıllık lisans mezunu olmuş olmak yeterli oluyor... diplomanızı almamış olsanız bile yinede basvuru yapabilirsiniz.. Basvuru icin deadline lar yine universiteye gore degisir ama burslu basvurular için şubat 15 e kadar evraklarınızın universiteye ulaşmış olması gerekiyor.. ikinci bir başvuru tarihide Nisan 15.. Ama tabi bu deadline lar politecnico di milano universitesinin.. İtalyadaki en iyi teknik universite bu.. Biloji alanında bi yuksek lisans progrmaı varmı bilmiyorum.. Ama Management Economics alanında da iyi.. Bence biyoloji bi tarafa bahsettigim bolum cok daha iyi ...