Dil eğitimi alma isteği kesinleşti şimdi hangi ülke olacağı sorun offfff sıyırdım iyice yardım lütfen:(
sselam arkadasim
sana soyle bir cevap verebilirim suan amerikayi oneririm bende amerikadayim philadelphia dayim ama amerikaya gelirsen newyork dakine gitmeni tavsiye ederim orada dil okullari daha ucuza geliyor
merhabalar ben sana ingiltereyi tavsiye ederim. Çünkü hem ingilterede hem de Amerikada fiyat olarak uygun dil okulu bulma şansın var. Bununla birlikte İngilterede yasal çalışma iznin olacak ve saadece 4 saat uzakta olacaksın. Böylece masraflarını karşılama fırsatın olacak ve 4 saat uzakta olacağın için Türkiyeye gidiş dönüşün çok daha kolay olur ve bilet fiyatları amerikayla kıyaslanırsa çok daha düşük olur. Tüm bunlara rağmen yine de gitmek istediğin ülkeyi seçmeni tavsiye ederim.
Yardım istersen bana
e--danisman@hotmail.com ' dan ulaşabilirsin.
SAKIN OL BEN AMERIKADAYIM VE SANA BU KONUDA GERCEKTEN DOGRU YONLENDIRMELER YAPABILIRIM AMA ILETISIMIMIZ COK IYI OLMALI KINOKTA ATISI YAPABILLEIM
Merhaba Gül,
nereye gitmek istediğin biraz da ne kadar süre için gitmenle alakalı bence. Örneğin Avustralya olabilir. Öğrenci vizesiyle hafta da 20 saat çalışma hakkın var orada. Sydney çok güzel. Birçok aktivite var. Sahil var ve derslerden sonra birçok eğlenceli şeyler yapıp pratik yapma şansın olur. İngiltere de 6 ay sonra çalışma imkanın var. San Franciso gitmeye değer ya da San Diego. Birçok seçenek var. Ben bunları çok araştırdım. Sen ne kadar kalacağını ve para durumundan biraz bahset. Tolga ya da yazabilirsin o amerika ya gitti.
ingiltere.

biraz açıklama yaparmısın?
msn adresımı ekle ordfa daha genıs konusuruz sorun olmaz bu meseleyıo hemen cozerız gul
farkindly@gmail.com
cok deisik imkanlar varr ingiltere yakin ama pek nazik bi aksanalri varrr benim acimdan can **** ve daha pahali ama turkiyeye ha deyince ucaga atlayip geri gelme imkanin olurr... amerika daha ucuz imkanlar cokkk ama tr ye gidebilme imkanin zor ben burada 3 yildir yasiyorumm dedemle ananemi kaybettim ve ikisininde cenazesinde bulunamadimmm herseyin bi takimmm zorluklari avrr kolayliklari snein nasil bise istedigim oneli ama sadece dil kursuysa ameriakyai oneririmm hem gelmisken gezerken ingiltere dibimizde ne zaman istesen gidersinnn.... Good luck.
gül aslan arkadasıma sunu soyleyebılırım amerıkadada ıngılteredede ucuz dıl okulu bulabılrsın o konuda bı sıkıntın olmasın.amerıkan ıngılızcesıyle brıtısh ıngılızcesıde farklıdır buda aklında bulunsun ayrıca esas soylemel ıstedıgım sukı eger ıngıltereye gıdersen o vızeyle avrupadakı butun ulkelerı gezme fırsatı elde edersın ama amerıka vızesıyle avrupaya gırıs yapamazsın amerıka suanda bence senı daha cok cezbedıyo olabılır zaten gıdersende newyorka gıt once orayı gor sonra gecersen baska eyalete gecersın.ama ben senın yerınde olsaydım ıngıltereyı secerdım.ha sunuda unutmadan soylım amerıka ıstanbuldan tam 11 saat suruyo ve bızım ulkemızle arasında tam 7 saat saat farkı var bunlarda buyuk etken bı ogrencı ıcın gıtmeyenler onemlı deıl der ama ben gıden bırı olarak ne kadar onemlı oldugunu gordum. selamlar