Böyle Bir Kağıt Almam Normal Mi ?
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 4
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234 Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-10-15 (18:55)
Aslıhan Bursalı (Aslihanbursali)
demet1988 demiş ki:
sanada aynısımı geldi yane oturma izninin verilmesine ilişkin dilekçe hakkında diye? Şaşkın

nolur bu konsolosluklara anlamıyorumki Şaşkın

Evet aynen ;vizeniz ile ilgili bazı konuların açığa kavuşturulması gerekiyor;diye...ne soracaklar acaba merak ediyorum.

İkinci görüşmeyi yapıp olumsuz netice alan var mı ? Ya da bu iyiye mi yoksa kötüye miişaret ?Görüşü olan var mı arkadaşlar..
2008-10-15 (19:14)
Evrem Evrem (evrem85)
Evrem Evrem (evrem85)
açıkçası vericeğin cevaplarla alakası var sonucun.. sana sorucaklar neden almanya, orada nasıl gecimini sağlıycaksın, ne okuycaksın, bitirince ne düşünüyorsun gibi şeyler.. okuycağın bölümle ilgili bilgi toplamanı ve TRde bunu nasıl degerlendireceğini onlara açıkça anlatmalısın.. eger karsındaki alman görevliyse bence basit cumlelerle açıklamaya çalış.. hmmm ok deyip notlar alıyor çünkü.. açıkçası ben pek inanmamıstım bnm yazdıklarımı birebir kağıda aktardığına.. eger imkanın warsa almanca olmadı ing. bi mektup yaz tum bunları içeren ve imzala ve görevliyede bunu vermek istediği söyle böylece senn yazdıkların ilgili kişilere ulaşır çnk kadının ne yazdığı hakkında en ufak bi fikrin olmuyor Şaşkın
2008-10-15 (20:01)
Teşekkür ederim Evrem,

Dediklerini dikkate alıcam,ilk görüşmede bana eğitimimle ilgili hiç bişey sormamışlardı,sabah sabah sanırım konuşmak istemediler Şaşkın Ama zaten ne istediğim belli,ama dediğin gibi mektup yazarsam belki daha olumlu olur.Tavsiyen için teşekkürler...
2008-10-18 (12:37)
Evrem Evrem (evrem85)
Evrem Evrem (evrem85)
Aslihanbursali demiş ki:
Teşekkür ederim Evrem,

Dediklerini dikkate alıcam,ilk görüşmede bana eğitimimle ilgili hiç bişey sormamışlardı,sabah sabah sanırım konuşmak istemediler Şaşkın Ama zaten ne istediğim belli,ama dediğin gibi mektup yazarsam belki daha olumlu olur.Tavsiyen için teşekkürler...

Rica ederim... Vize gorusmenin nasil gectigini bilirisen burda sevinirim..

bol sans...
2008-10-23 (21:05)
Demet Öztürk (demet1988)
Demet Öztürk (demet1988)
beklemekten sıkıldım walla.. gorusmesinden herhangi bi cevap alan yd ne yapacağı konusunda bi bilgisi olan varsa yardımcı olabilrmi.. ne dir bu derdimiz ya Üzgün
2008-10-23 (23:15)
demet1988 demiş ki:
beklemekten sıkıldım walla.. gorusmesinden herhangi bi cevap alan yd ne yapacağı konusunda bi bilgisi olan varsa yardımcı olabilrmi.. ne dir bu derdimiz ya Üzgün

Demet az kaldı,eski forumları tek tek inceledim,geçmişde de 2.görüşmeye çağrılanlar olmuş. Burada arkadaşların dediği sorular sorulmuş. Gerçi sen iyi niyet mektubu yazmışdın sanırım, ben yazmamışdım.Şimdi yazmayı düşünüyorum. Keşke yazsaydım belki uzamazdı diyordum ama yazdığın halde seni çağırdılarsa demek bişey farketmiyecekdi belkide...
Evrem görüşmeden sonra tabiki yazarım,nasıl geçdiğini.Demet sende yazarsan sevinirim, inşallah hepimizin iyi geçer.
2008-10-23 (23:31)
Demet Öztürk (demet1988)
Demet Öztürk (demet1988)
walla 2. görüşmeden snr alan varda ne biliyim ya moral olarak düştüm bi kere boşu boşuna zaman kaybı..eger vermiyceklerse uzatmalarınada gerek yokki :/

görüşmede bana hiç bişey sormadı sdc mektubumu okudu ki ben herşeyi yazmıstım orda snr tamamdır dedi bnde çıktım.. şimdi beni çağırıp ne sorucaklar çokkk merak ediyorum.. garantörün war, uniden kabulum var, vizem war daha önceden aldığım, dil kursu belgem war burdan aldığım daha ne ya Şaşkın
2008-10-23 (23:59)
demet1988 demiş ki:
walla 2. görüşmeden snr alan varda ne biliyim ya moral olarak düştüm bi kere boşu boşuna zaman kaybı..eger vermiyceklerse uzatmalarınada gerek yokki :/

görüşmede bana hiç bişey sormadı sdc mektubumu okudu ki ben herşeyi yazmıstım orda snr tamamdır dedi bnde çıktım.. şimdi beni çağırıp ne sorucaklar çokkk merak ediyorum.. garantörün war, uniden kabulum var, vizem war daha önceden aldığım, dil kursu belgem war burdan aldığım daha ne ya Şaşkın

Demet bozma moralini; bana göre tamamen olumsuz bi durum olsaydı direk red yollarlardı bize..akılların takılan, ikna olmaları gereken bi konuyu açığa çıkarmak istiyorlar bence.
Bana göre şu an biz %50 olumlu % 50 olumsuz durumdayız.Görüşmemize bağlı olarak bu cevaplarını belirleyecek.

O nedenle bence relax ol, az kaldı zaten.
Gerçi sana derken ben bunu ne kadar başarabiliyorum oda ayrı konu Gülümsüyor Benim kafama da, iyi niyet mektubunu yazıp yazmamk takıldı şimdi.Yazdığım gereksiz bir ayrıntı yüzünden işlemleri uzatmakdan korkuyorum.Acaba sorulara cevap versem daha mı iyi diyorum ?
2008-10-24 (00:03)
Ya forumda eski tarihlerde ne çok tecrübeli arkadaş yazıyormuş,şimdi sesleri sedaları yok.
Gerçi sağolsunlar gemişde çok değerli bilgileri paylaşmışlar,faydalanıyoruz.Amam yakın tarihlerde pek yoklar..Acaba protesto mu ediyorlar siteyi.???
2008-10-28 (15:12)
Emrah Satıcı (bay biyolog)
Emrah Satıcı (bay biyolog)
arkadaşlar şunu unutmayın ki bu (insan demeye dilim varmıyor ama) insanlar sizin bizim gibi garibanların umutlarından rant elde etmeye çalışan kişilerdir.konsoloslukta yürüyen işleri anlayamamanın sebebi bu.inş bi problem olmaz da gidersiniz
Sayfa / 4
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234 Sonraki SayfaSon Sayfa