Ya arkadaşlar vize görüşmesinden sonra böyle bir kagıt alan oldumu hiç? Daha doğrusu ne sorucaklarını merak ediyorum...
Goethede 4 aylık dil kursu yaptım, mektup yazdım neden almanyaya gitmek istediğime dair, sonra hem garantörüm var hemde para yatırdım ustume, uniden kabulum de var.. daha önceden aldığımda bir suru schengen vizem var ayrıca
Ya arkadaşlar vize görüşmesinden sonra böyle bir kagıt alan oldumu hiç? Daha doğrusu ne sorucaklarını merak ediyorum...
Goethede 4 aylık dil kursu yaptım, mektup yazdım neden almanyaya gitmek istediğime dair, sonra hem garantörüm var hemde para yatırdım ustume, uniden kabulum de var.. daha önceden aldığımda bir suru schengen vizem var ayrıca
aklım karıstı...
Evet oldu, bende bu salak dilekceyi aldim sonra bana hesapta benim cevaplamadigim sorulari tekrar sordular 5 gün vizenin gecikmesine neden oldu, 20 günde alicam yere 25 günde aldim vizeyi...
ya iyide ilk görüşmede bana hiç bişey sormadılar çnk yazdığım mektubu okudu görevli bayan.. hyr anlamıyorum madem böle klasik sorular ne diye baştan sormuyorlarda böyle uzatıyorlar zaten zaman alehimize işliyor
peki bu görüşmeye giren herkes vizesini almısmıdır bumudur ? en azından bu rahatlıkla gidiyim görüşmeye
bana da böyle bir kağıt geldi ama benim kağıtta '' vizeniz ile ilgili bazı hususların açıklığa kavusturulması gerekmektedir'' yazıyor demet arkadaşa gelen kağıtla ne farkı var.. eger fark yoksa neden ayrı şeyler yollanmıs bize..
almanlara akıl sır ermiyor..
ilgilenirseniz sevinirim arkadaşar çünkü kaç gundur içim içimi yiyor
1 Ekim'de vize görüşmesine girdim,kursa geç kaldım acele cevabımı beklerken ,banada sizlere gelen yazıdan geldi.30.10.08 de tekrar görüşmeye çağırıyorlar..off ya..hayırlısı hepimiz için ...