AVUSTURYADA HERHANGI BIR OKULA GITMEK ISTIYORUM
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
AVUSTURYADA HERHANGI BIR OKULA GITMEK ISTIYORUM 2008-10-07 (12:05)
Burak Seckin (secbur)
Burak Seckin (secbur)
slm. Ben türkiyede mselek lisesini bitirdim, bilgisayar üzerine, 2 yil bir bilgisayar sirketinde calisitim. yaklasik 1yil 3 aydir avusturyadayim. ben burda herhangi bi okula gitmek istiyorum. Dil ögrenmek icin bana ne tavsiye dersiniz
2008-10-07 (15:45)
Ugur Genc (serhatbey22)
Ugur Genc (serhatbey22)
oncellikle konunun basligi ile sordugun soru arasinda farklar var. birincisi avusturyada universitelere basvuru yapabilmek icin turkiyede 4 yillik bir universite kazanmis olman gerekiyor. veya 4 yillik bir universiteden mezun olman gerekiyoer. 1 yildan uzun suredir avusturyada olduguna gore muhakkak ki almanca kurslarina gitmissindir. bu almanca kurslarina gitmeye devam edebilirsin dil ogrenmek icin, data ust seviye kurslara daha kaliteli kurslara...

Ing. Ugur Genc
2008-10-07 (21:07)
Burak Seckin (secbur)
Burak Seckin (secbur)
tesekkür ederim. ben üniversiteyi coktan denemistim. Amaolmadi ben baska herhangi bi okula gitmek istiyorum. Illahi üniversite olmasi gerekmiyor degilmi. dil kurslarina gittim ama cok yetersiz. cünkü sadece wir lehren nur hoch deutsch.
2008-10-08 (00:13)
Ugur Genc (serhatbey22)
Ugur Genc (serhatbey22)
secbur demiş ki:
tesekkür ederim. ben üniversiteyi coktan denemistim. Amaolmadi ben baska herhangi bi okula gitmek istiyorum. Illahi üniversite olmasi gerekmiyor degilmi. dil kurslarina gittim ama cok yetersiz. cünkü sadece wir lehren nur hoch deutsch.

oncelikle ne okumak istedigini soylersen sana cevap verebilirim. universitemi okumak istiyorsun ? yoksa almancami ogrenmek istiyorsun ? oncelikle tr de 4 yillik kazanmadan burda okuyabilirsin. bunun disinda 22 yasini bitirmis isen ve lise diploman var ise ( ki var ) okumak istedigin bolum ile ilgili 4 tane sinava girip o sinavlari verirsen universiteye baslama sansin var. ayrica universite ogrencilerinin gittigi almanca kurslari gidersen oradaki ogrencilerin bilgi seviyesi daha iyi oldugundan, daha yuksek almanca ogrenme sansin var. ayrica BFI veya WIFI kurslarina da bir goz at istersen. bunun disinda WIFI ve BFI deki ozel kurslara gidebilirsin meslegin ile alakali veya istedigin bir alanda. bunun disinda fachhochshule ler var universite duzeyinde ama nasil ogrenci kabul ettiklerini detayli bilmiyorum. eger diplomalarini goturup sorarsan sana net cevap verebilirler...

Ing. Ugur Genc