Almanya'da Yüksek Öğretim Önemli!!!Yardım Rica Ediyorum
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Almanya'da Yüksek Öğretim Önemli!!!Yardım Rica Ediyorum 2008-10-06 (13:20)
Hakan Dilaver (dilaverh)
Hakan Dilaver (dilaverh)
Merhaba Arkadaşlar ,

Ben Haliç 2003 yılında Haliç Üniversitesi İşletme Fakültesi / Turizm İşletmeciliği bölümüne yerleştim.1. ve 2. sınıfı okuduktan sonra kaydımı dondurdum ve 2009 yılından itibaren kaydım siliniyor.Ben 15 temmuz 2009'da Almanya'daki üniversitelere başvuraracağım.
Öncelikle sormak istediğim bir şey var,
Bilgidiğim kadarıyla Almanya'da Turizm İşletmeciliği bölümü yok ve ben Enformatik okumak istiyorum.Almanya daki okulların enformatik bölümlerine başvurabilir miyim?
Yada işletme bölümüne girip,girdikten sonra okul içerisinde bölüm değiştirmek daha mı kolay ?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
2008-10-07 (11:38)
Hakan Dilaver (dilaverh)
Hakan Dilaver (dilaverh)
Arkadaşlar çok acil olarak yardımcı olmanız mümkün mü?
Tekrar teşekkür ederim.
2008-10-07 (18:26)
Evrem Evrem (evrem85)
Evrem Evrem (evrem85)
dilaverh demiş ki:
Merhaba Arkadaşlar ,

Ben Haliç 2003 yılında Haliç Üniversitesi İşletme Fakültesi / Turizm İşletmeciliği bölümüne yerleştim.1. ve 2. sınıfı okuduktan sonra kaydımı dondurdum ve 2009 yılından itibaren kaydım siliniyor.Ben 15 temmuz 2009'da Almanya'daki üniversitelere başvuraracağım.
Öncelikle sormak istediğim bir şey var,
Bilgidiğim kadarıyla Almanya'da Turizm İşletmeciliği bölümü yok ve ben Enformatik okumak istiyorum.Almanya daki okulların enformatik bölümlerine başvurabilir miyim?
Yada işletme bölümüne girip,girdikten sonra okul içerisinde bölüm değiştirmek daha mı kolay ?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

istediğin bölümde okuyabilmen için almanyada, şuanda bağlı bulunduğun bölümü bitirmiş olman gerekiyor o zmn 0 dan istediğin bi bölüme başlayabilrsin. yada informatigi unutucaksın ve turizm de secebiliceğin bölümleri öğreniceksin gitmek istediğin uniden. yane en azından ben böle biliyorum. kolay gelsn..
2008-10-07 (19:45)
İpek Sm (ipeksm)
İpek Sm (ipeksm)
Merhaba;
Neden bekliyosun ki 15 temmuzu, zaten dil kursu yapmıcakmısın, bence hiç beklemeden başvurunu yap. Yada informatik bölümleri şimdi revaçta ya sommer semester için de- ocak ayında-başvuruları kabul ediyor, bazı üniversiteler.
Almanca okuycağın için nasılsa onlar sana şartlı kabul verecek.
Aslında bitirseydin başvurun çok daha garanti olurdu.gerçi enformatikin işletmeylede alakası var sanırım, tam informatik olmuyor. Sen yinede denersin tabi..Bol şans.
? 2008-11-17 (02:03)
Ece Gündüz (ece gündüz)
Ece Gündüz (ece gündüz)
neden orda almak istiyosun bu eğitimi?