LÜTFEN BİR YORUM YAPINNNNNNNNNNNNNN............
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
LÜTFEN BİR YORUM YAPINNNNNNNNNNNNNN............ 2008-10-03 (23:15)
Ali Kaya (gztp)
Ali Kaya (gztp)
SELAM BEN İNGİLTEREDE STAJ KONUSUNDA KİMİN BİLGİSİ VAR ÖĞRENMEK İSTİYORUM.OTELDE 6 AY STAJ YAPMAK İSTİYORUM.PARA ALMADANDA ÇALIŞABİLİRİM SADECE KALACAK YER VE YİYECEK KARSILIGI.BİLGİSİ OLAN VARSA KİMLE NASIL İLETİŞİM KURMALIYIM EN BASİTİ BU TARZ STAJER KABUL EDEN OTELLER VARMI NEREYE BASVURMALIYIM TEŞEKKÜRLER
2008-10-04 (14:09)
İntoxicat İntoxicat (intoxicat)
İntoxicat İntoxicat (intoxicat)
evet burda staj yapabilirsin suan arkasaim calisiyo hiltonda bu konudan biraz bahsetmisti bana ama sart ingilizce bilmen gerekiyo oteki turlu yapicagin staj carsaf degistirmekten oteye gitmez bence ingilizce seviyeni bilmiyirum ama guveniyosan atla gel bence bu arada para lazim degil falan deme sakin burda ona cooook ihtiyacin oluyo:)))
2008-10-12 (03:46)
Alp Tekin (alpahmt)
Alp Tekin (alpahmt)
İngilterede otelde çalışamnda sorun olmaz arkdaşımn dediği gibi bulursun ama staj belgesi vermeyebilirler. Biraz masrafların artar ama danışmalıklar arcılığı ile yapsan çok daha garanti olur. Ama staj için ingilizce şart. Aksi taktirde doğrudan staja kabul edilmen zor. Benim bir akrabam ameriakya gitti ve staj yapamasına rağmen baya iyi para alıyor. Amerikayıda düşünebilirsin.