ycs2009
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 9
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 34567 … Sonraki SayfaSon Sayfa

ycs 2009 2008-11-28 (00:52)
Ela Seher (ela1)
Ela Seher (ela1)
arkadaslar 2009da YCS sinavina Stuttgart (Heilbronn) civarindan katilan varmi?
varsa..ki birlik beraberlik olusturalim Gülümsüyor
bende sınava gireceklerdenim 2008-11-29 (08:10)
Hara Hara (glyqoz)
Hara Hara (glyqoz)
Ama sorularımın bir türlü yanıtını bulamıyorum şu ana kadar 2 konu açtım kimse yardımcı olmadı Çok üzgün, ağlıyor Ya ben almanca öğretmenliği yazıcam inşallah bu sene ama ben almanyada okumadım arabistanda okudum ayrıca almancaya sıfırdan başladım çalışmalarıma ve iyi gidiyor öğrenmek istediğim sadece Almancadan yçs ye girmiş yada bilgisi olan arkadaşlar almanca sorular kolaymı zormu ne tür sorular soruluyor seviyesi bunlardan bana örnek verirmisniz nolur yardımcı olun Gözlerini yuvarlıyor şimdiden teşekkür ederim herkese Gözlerini yuvarlıyor
2008-11-29 (15:32)
Ayca Akyüz (ayca20)
Ayca Akyüz (ayca20)
glyqoz demiş ki:
Ama sorularımın bir türlü yanıtını bulamıyorum şu ana kadar 2 konu açtım kimse yardımcı olmadı Çok üzgün, ağlıyor Ya ben almanca öğretmenliği yazıcam inşallah bu sene ama ben almanyada okumadım arabistanda okudum ayrıca almancaya sıfırdan başladım çalışmalarıma ve iyi gidiyor öğrenmek istediğim sadece Almancadan yçs ye girmiş yada bilgisi olan arkadaşlar almanca sorular kolaymı zormu ne tür sorular soruluyor seviyesi bunlardan bana örnek verirmisniz nolur yardımcı olun Gözlerini yuvarlıyor şimdiden teşekkür ederim herkese Gözlerini yuvarlıyor

Merhaba daha önce konu actiginda ben sana cevap yazmistim tekrar yaziyim.
Ycsdeki almanca sorulari yds sorularina benziyormus giren arkadaslar öyle söylüyolarlar calismak icin netten yds almanca yazarsan gecmis yillarin sorularini bulursun bunlarla kendini test edebilirsin.

Almanca sinavi almanyada yasyanlar icin kolay geliyor senin icin nasil olur bilemem dedigim gibi yds sorularuni indirrirsen kendini ölcmüs olursun yapip yapamiyacagini anlarsin.
2008-12-01 (14:25)
Damla Damla (peachkitten)
Damla Damla (peachkitten)
benim gecen sene arkadaslarim girdi bu sinava gayetkolya bn uc yildir hazirlaniyorum yalniz calismamiz gerekiyor iyi bir yer istiyorsak bence bu sinavi kazanabiliriz yalnizca bilgi soruyorlar o yuzden iyice bilmemiz gereken seyler var mesela gecen yil avrupada matbaa ne zaman kullanilmaya baslanmis gibi bende gecen yil sorulan sorular var tamami degil ama bir kismi arkadasim aklinda kanlari yazmisti eger bana turk student uzerinden mail atarsaniz onlari bende sizlerle paylasabilirm en azindan sinav hakkinda bir bilgimiz olur.
2008-12-01 (18:59)
Hara Hara (glyqoz)
Hara Hara (glyqoz)
Damlacım bana o soruları ulaştırırsan çok büyük bir iyilik yaparsın inan ve bu konu hakkında sormak istediklerimde var..Çok teşekkür ederim yardımın için şimdiden
!! 2008-12-02 (13:46)
Elif Turan (türkiye18)
Elif Turan (türkiye18)
ya peki arkaslar türkce sorulari nasil oluyoo bilen varmii bn sinif ögretmenligi istedigm icin türkce sorularinida cvplandirmaliymissim yoksa hazirlik okumak zorunda kalina bilirmiss nasil sorular oldugunu bilen varsaa cvp atarsa cook sevinirim
allah herkezin yardimcisi olsunn
2008-12-02 (14:42)
Ayca Akyüz (ayca20)
Ayca Akyüz (ayca20)
türkiye18 demiş ki:
ya peki arkaslar türkce sorulari nasil oluyoo bilen varmii bn sinif ögretmenligi istedigm icin türkce sorularinida cvplandirmaliymissim yoksa hazirlik okumak zorunda kalina bilirmiss nasil sorular oldugunu bilen varsaa cvp atarsa cook sevinirim

Rabia bir tek sen degil hepimiz türkce sorulari cevaplandirmak zorundayiz yoksa türkcemiz yeterli sayilmiyo ve hazirlik okumak zorunda kaliyoruz.Türkce sorularina herkes coook kolay diyo 60 soruyu gecen sene 20 dk da bitirdikleirni söyledi arkadaslar.benim bi arkadasim söyledi bi kelimenin dogru yazilisinin hangisi oldugunu bile sormuslar öyle basitti dedi.Bi kac türkce testi cözmemiz yeterli bence öyle üzeride cok durmaya gerek yok.zaten puan hesaplanmasinda türkce nin puani eklenmicek.o sadece türkcemiz yeterli mi degil mi onu ölcücekler.
2008-12-02 (16:45)
Rabia Solmaz (rabisko-ooo)
Rabia Solmaz (rabisko-ooo)
evt almanca sinaviyla türkce sinavi baya bi kolay diyorlar, ama almanca söylendigi gibi almancayi cok iyi bilenlere burda dogmus olanlara, bence kafaniza takmayin daha baya cok vaktiniz var calisir yaparsiniz, en kötü ihtimal kopya cekeriz:DÇok mutluÇok mutlu:

elbette bu isin saka tarafiydi, ama üzülmeyin calisirsaniz insallah rabbimin izniylede olur...
benim bir sorum var lise karnesine denklik aliniyo,ve bu denklikdedki ortalama ycs sinavina etkisi oluyormus ben %15gibi bi oranti duymustum, diger sayfalarda anlatilmisti, ama tam anlamadim...
diyelim benim ortalamam 2.0 ve bir baskasininki 3.6 o zaman bu ortalamanin nasil bi etkisi oluyo sinavima?
aciklarsaniz sevinirim, kusura bakmayim tekrar oluyo ama gercekden o konuyu tam olarak anlamis degilim.
2008-12-02 (18:26)
Ayca Akyüz (ayca20)
Ayca Akyüz (ayca20)
ayca20 demiş ki:
türkiye18 demiş ki:

Rabia bir tek sen degil hepimiz türkce sorulari cevaplandirmak zorundayiz yoksa türkcemiz yeterli sayilmiyo ve hazirlik okumak zorunda kaliyoruz.Türkce sorularina herkes coook kolay diyo 60 soruyu gecen sene 20 dk da bitirdikleirni söyledi arkadaslar.benim bi arkadasim söyledi bi kelimenin dogru yazilisinin hangisi oldugunu bile sormuslar öyle basitti dedi.Bi kac türkce testi cözmemiz yeterli bence öyle üzeride cok durmaya gerek yok.zaten puan hesaplanmasinda türkce nin puani eklenmicek.o sadece türkcemiz yeterli mi degil mi onu ölcücekler.

Pardon ya Rabia yazmisim ELIf sana cevap yazmistim ben Çok mutlu
YÇS TÜRKÇE VE GENEL KÜLTÜR SORULARI!!!!!KENDİNİZİ DENEYİN ARKADAŞLAR!!! 2008-12-02 (21:23)
Hara Hara (glyqoz)
Hara Hara (glyqoz)
www.drcetiner.org Arkadaşlar bakın bu sitede 2006 da yçs de sorulmuş sourlar var hemde süre de var hem türkçe hem genel kültür soruları burda..kendinizi deneyebilirsiniz...birde almanca soruları olsa Üzgün(( Üzgün Üzgün Üzgün Üzgün Üzgün Üzgün Üzgün Üzgün Üzgün Üzgün Üzgün Çok üzgün, ağlıyor Çok üzgün, ağlıyor Çok üzgün, ağlıyor Çok üzgün, ağlıyor Çok üzgün, ağlıyor Çok üzgün, ağlıyor Çok üzgün, ağlıyor

üye olup giriş yaptıktan sonra index geliyor kurs kategorileri die orda en altta dersleri ara diyor oraya ycs yazın gerisi sizindir Göz kırpıyor
Sayfa / 9
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 34567 … Sonraki SayfaSon Sayfa