selam arkadaslar,
basliga ycs2009 yazdim allahin izniyle insallah 2009da kölnde ycs sinavina katilmak istiyorum... ycs/yös gecen senelere bakarak dahada yayginlasiyo...
eger benim gibi 2009da ycs/yös sinavlarina katilmak isteyen varsa buraya yazarsa sevinirim:) bilgisi olmayan yada sorulari olan önceki sayfadaki panolardaki mesajlari okumasini öneririm (bende yaklasik 200sayfa okudum:D) inanin her türlü sorunun cevabi var:) ama elbette burdada paylasabilirz
kendinize cok iyi bakin:)
merhabalar
bende 2009 yilinda ycs ye girmeyi düsünüyorum gecen seneden beri ycs ile ilgili konulari takip ediyorum bende.2009 da giricekler burda toplanalim sorunlarimizi burda paylasalim derim bende

bende insallah
ama benim cevrem gitmemem icin elinden geleni yapiyor
yok türkiyede okuyan bisey olamazmis salaklikmis offfffffffffffff ne yapacam bilmiom
insallah arkadaslar hepimiz girecez2009 da ycs rabbim herkezin gönlüne göre versin ama bnm ailemde karsi türkiyede okumama cook sitiyorsan burda oku diyorlar off allahim ya ilk defa hayatimda birseyi bukadar cook istiyorumm kendinize ii bakin aeo
arkadaslar trde okumak ömür boyu trde kalmak degildir...
taktik uygulayin mesela ben üni evet trde okucam ama belki yüksek lisansimi almanyada yapcam diyin böylelikle cift maas:D diyerek salayin... öenmli olan sizin ne sitediginiz bugüne kadar cogumuz ailemizin istedigi gibi yasadik benim ailem mesela abitur yapiorum diye benimle gurur duyarlardi (ilk zamanlar) ama ben bundan rahatsiz olurdum heleki baskalarinin yanlarinda konusuldugu zaman..
bazen gercekden aileden kopmak gerekyio heleki ortadaki sizin istikbalinizse... hepimiz ailemiz okulu bitirmicez ailemizin istedigi kisilerle evlenmicez kendi kararlarimizi kendimiz vercez...
bence simdilik aileyi bi kenara koyun onlarin dediklerini bir hice sayin demiyorum ama suan bizim yapmamiz gereken calismak!!
belki kazancaz belki kazanamicaz herseyin hayirlisi, kismet... ama ben inaniyorumki eger güzel birer üni kazanirsak ailelerimiz bizi yollicak
selametle..
arkdaslar sinav tarihi her seneki gibi 06.temmuz nerden girceginizi biliormusunuz??? biliyorsunuz ya köln yada ankara ben kölnde yasiyorum ve kölnden gircem insallah:)
evet rabiacigm aynen senin dedigin gibi insallah birer üni kazanacaz ve bizimle grurr duyacaklar hayat bizim hayatimiz herseyin hayirlisi yüce allahdan insallah kismet olursa bn temelli tr de kalicam bakalim almanya cook gzl ama avusturyada hayat yok......
bnde insallah köln de girmeyi düsünüyorum bn 1temmuz gibi duymustum ama byle daha ii bi kac gün kazanmis oluruz

Arkadaslar ycs her yilin temmuz aynin ilk pazar günü yapilir buda 2009 yilinda 5 temmuza denk geliyo .bende kölnde giricegim hepimiz gönlümüzdeki üniyi kazaniriz insallahh.bu arada simdiden hedef belirleleyeniniz varmi hangi bölüm hangi üni gibi

merhabe arkadaslar,
sizi öncelikle cok takdir ediyorum böyle herkesi bilgilendirdiginiz ve yardimci oldugunuz icin,
umarim banada ayni sekilde yardimci olursunuz,cünkü benimde bi kac sorum olucak:D
ilk sorum ycs kitapciklarini varmi, varsa nerde bulabilirim ve güvenilir mi?
ikinci sorum ise ben suan 12 sinifdayim ve fachabi yapiyorum staj bölümü yapmak
üzereyim.bu staj bu sinav icin mevcut mu degilmi bunu ögrenmek isterim, eger aranizda
benim gibi durumda olan biriler varsa ve cevaplarsa sevirnim.
son sorum gecen sene sinava girenler bana sinav hakkinda bi kac bilgi verebilirmi?
verirseniz cok ama cok sevinirim.
kendinize iyi bakin ve gecmis bayraminiz kutlu olsun.
özge öztürk
evet aynen ya 5. yada 6. (her sene ayni tarihe oluyo yaklasik gecen sene 6 temmuz pazardi..ama hep pazar oluyo)
benim ilk tercihim SIMDILIK ankara ama hangi üni daha bilmiyorum herhalde ankara ünisi yada gazi üni olur hacettepyi daha bilmiyorum ama bunu zaman göstercek. nasil calisitgima bakar. hocalarimla konusmam gerek, ama dedigim gbi bunu zaman göstercek...
Aslen denizlili oldugum icin ege bölgesini istiyorum o yüzden izmirle denizli de tercihlerimin ilk siralarinda olacak. Izmir 9eylül üni si ve denizli pamukkale ünisi... okucam bölümler ya almanca ögretmenligi yada alman dili ve edebiyati (baska böylümler beni asar:D)
simdilik hedefimde bunlar var ama bende günden güne degisebiliyor. Birdahakine baska birsey yazarsam hic sasmayin:D