uzun zamandır düşünüyodum açıyım mı lan acaba böle bi topik diye ama açmam lazım dedim şimdi evet black label society!!heavy metalin son kalesi zakk wylde ın ozzy ye taparken arada bide ölümlülere müzik aslında nedir bi hatırlatıyım amaçlı kurduğu şapşahane grup heyt de heyt... zakk wylde bir röportajında, grubun ve dinleyicilerinin oluşturduğu bu topluluğun tavrını özetler:
bir kişi düşünün ki elindeki son parasıyla gidip bira almıştır. birasını içmek için yanıp tutuşurken ayının biri gelip bir şekilde elinden birasını alıp kamyonuna binip uzaklaşmıştır. eğer bu kişi abimizin "pussy" diye adlandırdığı eddie vedder'ın(pearl jam den hoşlanmaz hz. zakk) güruhundansa, oturur hüngür hüngür ağlar, hayatın ne kadar adaletsiz, iğrenç ve de katlanılmaz olduğunu düşünüp şarkılar yazar. halbuki bu kişi bir society dwelling mother fucker ise kamyonun plakasını alır. plakadan ayının evini öğrenir, bu sayede önce ayıyı pataklar, sonra mutfaktaki biraları alıp, evi ateşe verir.evet çilekeş heavy metal dinleyicisi bekliyorum yorumunuzu....
1 defa değiştirildi
En Son: 2008-09-30 17:56:17
bi kusurunu bulmadıgm bi grup.. hakkında pek bi bilgim yok ama dinledgm kadarıyla bu grup heavy dedırtecek bi grup bunu dedim cunku bazı heavy gruplar sarkılarına gore trash ve rocka kacabılıo.sarkılarıda harika..