Evet arkdasları bahsettıgım unıversıtede ıkıncı yılımı okumaktayım bır kac ay ıcerısınde dıl
egıtımımı tamamladıktan sonra bolumume baslayıp sonrasındada mezun olucam ınsallah...
Benım sızlerle paylasmak ıstedıgım ve sızlerınde son derece dıkkatını cekmek ıstedıgım nokta
sudur....
Turkıyede bu unıversite ıcın bır danısmanlık sırketı bulunmaktadır prestij educatıon ısmı
altında kurulan bu sırket okulun turkıye temsılcılıgını ustlenmıs durumda.Bende gecen sene
bu sırket aracılıgı ıle buraya zorda olsa gelmeyı basardım...Ve pek cok sorunla karsılasıp
sonunda ben ve benımle bırlıkte gelen arkdaslarım pek cok konuda dolandırıldıgımızı
anladık...
1-Sırkete okul ucretı adı altında odenen 10 aylık konaklama ve egıtım ucretının gereken
sekılde 10 aylık olarak yatırılmaması sonucunda pek cok arkdasım 8 aylık egıtım almakla
yetınebıldı.
2-Dıger taraftan tecıl edılmesı gereken askerlık tecılı yapılmadı ve Moskova
3-Egıtım Ateselıgınde acılması gereken ogrencı dosyası acılmadı...
4-Butun ogrencılerden saglık sıgortası cercevesınde alınan ucrete ragmen 20 kısılık ogrencı
gurubundan sadece 3 kısıye saglık sıgortası cıkartıldı....
5-Mutercım tercumanlık ucretı olarak alınan ucret cercevesınde yapılan hıc bır belge cevırımız
burada kabul gormedı...Bunun sebebı ıse sırketın belgerı kendı bunyesınde cevırmıs olması
6-Gıdıs-Donus olarak alınan (THY) ucak bıletlerı,turkıyeye donuslerde Charter ucaklara
cevrıldı ve o ucuz ucaklarla ogrencıler turkıyeye donmek zorunda kaldı....
7-Okulun tanıtımı ıcın sırketın kendısı hazırladıgı katalogdakı yurt odalarının,asıl okulun kendı
yurdu ıle uzaktan yakından hıc bır alakası yoktu...
Ve bunlar gıbı pek cok sorunlar (yalanlar) yasanılsada buraya alısıp okulumuza
devam etmekteyız...
Benım sızlerden rıcam su andada falıyet gosteren bu sırket ıle ırtıbata gecen ve gecmıs
olan herkezı uyarmanız ve ''umut tacırlerıne'' hıc bır sekılde fırsat vermemenızdır...
su anda bu okulda hazırlık egıtımı almak,konaklamak,ucak bıletı dahıl toplam 8000dolar
sırketın ogrencılerıne sundugu fıyat ıse 13000Euro... Ve en guzel sey ıse sırketın kayıt
yaptırıcak ogrencılere ''Bızım dısımızdakı kayıtlar reddedılmektedır'' dıyerek sırketle gıtmek
dısında hıc bır yol olmadıgını gostermelerıdır...
Bu tamamen asılsız ve yersızdır...
Eger okulla alakalı herhangı bır sorunuz yada almak ıstedıgınız bılgı varsa sızlere seve seve
soylemeye hazırım...
4 defa değiştirildi
En Son: 2008-09-27 13:00:07
baba sen nasilo sirketle geldin anlamadim hicmi arastirmadin o sirketi kullandin bikere verdigi fiyat anormaldi bende o sirketle gelcektim ama dolandirici oldugunu aninda sezdim adamalrin verdigi fiyat universite fiyatinin kac kati fiyat biraz giderken arasitin uninin sitesini giren fiyatina bakin karsilastirin ona gore gidin ben rakus diye bi sirketle geldim herseyeme kadar ilgilendiler ve hic bi sorunla karsilasmadim hatta hesaplicak olursak adamalr benden para bile kazanmamis gibi cok ufak bi miktar kaar etis bide sirketin guzel bi yani var benim okulla anlasmasi war direk ikinci yilinda zam yapamiyolar bu yuzden kendi gelen arkadaslar zami yedi bize gelmedi bu yuzdende bi 700 dolar kara gecmis olduk bide kendi gelen arkadaslar yurt parasini 30 kurundan oderken biz ozamnin kuru ile 25 kurundan odedik yani bi cok arkadas geldik hepimizde memlun kaldik tavsiye edecegimbudur bide gidip varonezmis ufamis kazanmis acayip acayip sehirlere acayip acayip universitelere gitmeyin benim gecen sene cok giden arkadas var hepsi geri dondu yada bazilari piskolajiyi bozdu baya bi ben dayanirim demedin harbi dayanilmyo hayat yok orlarda rusyada moskova ve petersburgdan baskasina tavsiye etmiyorum paraniza yazik olmasin burlardada ucuz uniler var ucuz ararsaniz bide moskova falan oyle abartildigi kadar pali degil yicek yerleri bulduktan sonra duzenini oturtunca 200 300 dolar yeter ayda
daha acıklıyıcagım cok belge var burada...
onları hazırlıyorum.. yayımlıycam..
Merak etmeyın arkadaslar....

1 defa değiştirildi
En Son: 2008-09-27 11:20:06
monster85 demiş ki:
daha acıklıyıcagım cok belge var burada...
onları hazırlıyorum.. yayımlıycam..
Merak etmeyın arkadaslar....

hazırla belgeleri burda sabit başlıkta yayınlarız
iyi ki sen geldin foruma...sen bunları demeden önce çoğu kişi okulla irtibat kuramazsın diyordu...böylece gerçek ortaya çıktı senin sayende...bütün belgeleri paylaş ki görsünler insanların umutlarıyla hayalleriyle oynamanın karşılığını

açsınlar bende peşlerindeyim...tv ye çıkmak istemiyorum çünkü adamlar diyecek sen mağdur değilsin neden tv ye çıkıyorsun diye?
ama iş zıvanadan çıkarsa tepkimi koyarım...

bu sene gelıcek olan bır kac kısının parasını alıp ortadan kayboldular haklarında tutuklanma kararı cıkartıldı...bılgınıze...
monster85 demiş ki:
bu sene gelıcek olan bır kac kısının parasını alıp ortadan kayboldular haklarında tutuklanma kararı cıkartıldı...bılgınıze...
ben daha geçen sene diyordum.st.peter uni süper okuldur..çapulcu ile iş yapmaz..öğrenciyi firma ile almaz kendi seçer diyordum..demek ki haklıymışım
bunlara gazete reklamı verenler utansın ne diyeyim artık...

vallahi bu okulun ogrencisi oldugum icin kendimi sansli hissediyorum... Sokakta sagda solda insanlarla tanistigimiz zaman,okulumu ogrendıklerı zaman sasırarak bakıp tebrıkler dıyerek sıkı calısın cok guzel yerdesınız demelerı burada yasadıgım butun sıkıntılarımı unuttuyor adeta bana...