meraba ben rusya moskovada yada s.t. petersburg da gecıs yapmak ıstıyorum su an nahcıvanad 1. sınıf ogrencısıyım ama rusya ya gecıs yapmak ıstıyorum bu olurmu ayrıca ücret ne kadar ?

pyyccku demiş ki:
meraba ben rusya moskovada yada s.t. petersburg da gecıs yapmak ıstıyorum su an nahcıvanad 1. sınıf ogrencısıyım ama rusya ya gecıs yapmak ıstıyorum bu olurmu ayrıca ücret ne kadar ?

olur olmasına ama sen hangi okuldasın ve okulun hangi rus okulları ile anlaşmalı önce onları öğrenmelisin bence
sonra öğrendiklerini bizimle paylaş yardımcı olalım

Evet Mekto , senin sorun daha çok okullar arası anlaşma ile ilgili , takdir edersin ki , bunu biz bilemeyiz.Yine de hangi bölümde okuduğunu kaçıncı yılın olduğunu söylersen , sanırım daha rahat yardımcı oluruz.
Eğer Rus Dili ve Edebiyatı okuyorsan ve ilk yılınsa büyük ihtimal hazırlık okumadan birinci sınıftan başlayacağın üniversiteler bulursun ( tabii rusçan yeterli düzeyde olmalı )
tesekur ederım ewet rus dilinde okuyorum ya ruscada gramerde fena degil ama pratikde sıfırım diyebilirim ya bilmiyorum inşallah geçiş yapabilirim neyse teşekür ederim