YENİPAZAR' A KAYIT OLANLAR YAZSIN
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 2
12 Sonraki SayfaSon Sayfa

YENİPAZAR' A KAYIT OLANLAR YAZSIN 2008-09-03 (18:16)
Soner Akyapu (bu üye adı tutulukmus)
ARKADAŞLAR İST DEN YENİPAZAR A YAPMIŞ OLDUĞUM GÜZEL VE ŞAŞIRTICI Bİ YOLCULUKDAN SONRA KAYIT İŞLEMLERİNİ HALLEDEN ARKADAŞLAR İÇİN Bİ KONU OLSUN İSTEDİM. BEN ENTERASAN ŞEYLERLEDE KARŞILAŞDIM. DUYGULARINIZI BİZİMLE PAYLAŞABİLİRSİNİZ...
birkaç eklenti.. 2008-09-03 (18:43)
YENİPAZARDAN ANILAR :

* aydın merkezden yenipazar a gitmek için yola çıkdıkdan 30 dk sonra köylerin bulunduğu kısım a geldiğimizde burdamı okuycam gibisinden içimi saran tedirginlik yenipazar a geldikden sonra yerini sevince bırakdı diyebilirim Gülümsüyor

* yenipazarda kızlar a tanınan yurt ayrıcalığı Gülümsüyor (sadece 2 tane erkek yurdu var)

* aydın merkez ile yenipazar arası uygulanan insafsız minibüs fiyatları Gülümsüyor

* yenipazar dan aydın a geçerken minibüsde geçen dialoglar :

- abi aydın merkez ne kadar ?

- şöför amca : 4 buççuk ytl

- öğrenciye ne kadar abi

- şöför amca: 4 ytl

yenipazar ın öğrenci indirim fiyatı Gülümsüyor yorum sizde Gülümsüyor

* kayıt için gereksiz gerekler :

onaylı nufüs cüzdanı nedir diye düşünürken muhtarlıkdan aldığımız onaylı kimlik fotokopisini yenipazar a kayıt için götürdükden sonra bunun bi anlamı olmadığını ve üniv. içinde kimliğin 3 fotokopisini çektirip müdür e benzeyen bi gözlüklü bi adama damgalatmanın asıl onay olduğunun farkına varmak

* kayıt için yukarı çıktığınızda sırada 10-15 kişinin olduğunu görüp sıraya geçen öğrenci :

biraz beklersem sanırım sıra gelir..

- 30 dk sonra : ulan hayla aynı yerdeyis hiç mi ilerlemez bu sıra

- 60 dk sonra : bir saattir burdayız daha kaç kişiyi aldılar ya olmazki böle

- 90 dk sonra : ne yapıyolar bu içerde ya Gülümsüyor diyip etrafındakilerle konuşmaya başlar

- 120 dk sonra : artık etrafındakilere ısınmış sohbet koyudur ve beklemekden sıkılmaz ama gözü hayla kapıdadır bi kişi daha çağırırlarmı die Gülümsüyor

- 150 dk sonra : sıranın kendisine yaklaşmış olmasının verdiği heyecanla kapının önünde dikilir bir yandan yeni tanıştığı arkadaşlarıyla bişiler paylaşırken bir yandan da onu çağıracakları anı dikkatle beklemektedir.

- ve kayıt işlemi biter. (bunlar sadece evrakları tam olan öğrencinin bulunduğu hal )

aslında bu kayıt faslının bu kadar yavaş yapılmasının sebebi bizim o sırada beklemekden sıkılıpda birbirimizle tanışmamız için düzenlenmiş bi kısım olduğunu unutmayınız ve bunu düşünerek bekleyiniz arkadaşlar Gülümsüyor

* yenipazar a giderken yolda minibüs e binen teyzelerin o güzelim köy kıyafetleri ve başlarındaki beyaz yazması Gülümsüyor çok iyi insanlar ya ..

* yenipazardaki teyzelerin konuşma tarzları Gülümsüyor

örn; arabadan inerken şu köşede duruvercenmi Gülümsüyor çok tatlı bi diksiyon Gülümsüyor

* geldiği yerde garanti bankasına parayı yatırmayıpda orda yatırırım düşüncesiyle gelen arkadaşlardan biride ben olarak böle bişiyi tavsiye etmem Gülümsüyor nazillide banka kuyruğu dışarı uzamışken aydın merkezde ssırada kimsenin olmaması gibi bi durum oluşuyo

* aydın daki o güzelim pidelerden mutlaka tatmalısınız arkadaşlar Gülümsüyor
2008-09-04 (19:07)
Serap Öztürk (mirage26)
Serap Öztürk (mirage26)
bende dün kayıt oldum gerçekten insan ilk münibüse bindiginde kötü oluyo nereye gidiyorum diyosun Gülümsüyor (çünkü heryer boş tektük ağaçlar dışında)bu kısmı geçince okul biraz eski biraz liseden bozma Gülümsüyor Gülüyor belgelerin yarısı elinde kalıyo nufüs onayı orda yapılıyomuş meğerse notere boşa para vermişiz Üzgün acı gerçekler hala devam ediyo şimdiide yurt sorunu başlıyo çünkü devlet yurdu harabe gibi Gözlerini yuvarlıyorözel yurdada yerleşiyosun sonra yapıcak bişey kalmıyo yeipazarda istikamet münibüsler ve yorgun bi yolculuk Mr. Green
2008-09-04 (19:21)
herşeye rağmen içinde aile ortamını barındırdığına inanıyorum ya kötü bişi görmedim ben inş. biz öğrenciler orayı daha iyi hale getircez Gülümsüyor zevkli bi üniv. dönemi olucağına inanıyorum bu arada yenipazar hakkındaki konulara bi eklenti daha yapim eklemek isteyen arkadaşlar varsa onlarda ekleyebilir .

* gerçi sadece yenipazar a ait özellik değilde aydın da minibüs e binerken değil inerken parasını veriyomuşsun Gülümsüyor bindiğinde verenlerde var gerçi ama genelde inerken veriyolar parayı çok garibime gitti ama alışık olmadığımız bi durumdu Gülümsüyor
2008-09-05 (12:59)
Nuriye Türeli (nur09)
Nuriye Türeli (nur09)
büyük şehirle arada fark olduğu muhakkak ama inanın burda zorluk çekmeyeceksiniz herşeye kolayca alışacaksınız gözünüzü hiç korkutmayın derim
acill 2008-09-05 (23:52)
Deniz Deniz (peugeot)
Deniz Deniz (peugeot)
ben kayıt sırasında nekdr ücret verdgnızı ve bankaya nekdr yatırdıgınızı ögrenebılırmıyım lütfen 2.ögretimpazarlamayı kazandımda bır bılgınız varmı?*
2008-09-06 (16:16)
Serap Öztürk (mirage26)
Serap Öztürk (mirage26)
arkdaşım okulun sitesine gir ordan çıkıyo zaten http://www.idari.adu.edu.tr/db/ogrenciisleri/topics.asp?path=323337 burdan ulaşabilirsin
slm 2008-09-10 (14:51)
Cansın Yılmaz (cannsınn)
Cansın Yılmaz (cannsınn)
bende kayıt oldum yalnız banka paraını giitmeden yatırdım öyle bi minübüs yolculuğum olmadı ama diğer anlattıklarınız hep aynı sanki kayıt gününü tekrar yaşıyormuşum gibi bayramdan sonra 6 ekimde açılacakmış okul galiba
artık bayamdan sonra görüşürüz arkadaşlar benim bölüm bankacılık 2. öğrtm
2008-09-13 (13:55)
Oğuz Keskin (35izmirli35)
Oğuz Keskin (35izmirli35)
bende yeni kayıt oldum walla dediklerinizin hepsi doğru Gülümsüyor herkez çekiyo sanırım bu çileyi ilk geldiğimde hiç sevmedim yaşayamam dedim burda ama alıştım azda olsa biran önce açılsa üni. keşke Gülümsüyor
2008-09-13 (15:44)
h.g. arkadaşım bölümün ney peki ?
Sayfa / 2
12 Sonraki SayfaSon Sayfa