yaaa benn ne yapacagımm??
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
yaaa benn ne yapacagımm?? 2008-09-02 (10:42)
İremsemra Çelik (semra-pdr)
İremsemra Çelik (semra-pdr)
slm arkadaslarr bana kıbrıss hakkında bılgı verırımısınızz?? yakındpgu pdr bolumunu kazandım ama yurt sorun cemeaatt hakkında bılgınızz varmıı ? yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tsk ederm
2008-09-02 (12:48)
Merve Satılmış (Evremerve)
Merve Satılmış (Evremerve)
yakındoğunun içindeki yurtlar 6-7-10 bu yurtlar iyidir.ben şahsen 2 sene 7.yurtta yarım dönemde 10.yurtta kalmıştım.dersliklerede yakın..

kıbrıs hakkında bir sürü konu var sitede ama nasıl bilgi istiyosun? onlar hakkında yazarsan bizde cevaplarız..
2008-09-04 (14:50)
sana tarafsız bilgi veriyim semra-pdr kıbrısa geçen hafta gittim gaü daü ydü yü gezdim gaü igrenç yokuş yukarı çıkıyorsun orda bi okul..ydü hiçte göründügü gibi degil küçük bi kampüsü var daü ye gittim içine girdim çıkamadım tarafsız konuşuyorum gittim gördüm oranın en iyisi daü dür.orda 2 gün kalamadım şahsen orda okuyanlara ALLAH gerçekten yardımcı olsun resmen gökten alev fışkırıyor zaten çevreyi görsen 1 tane agaç yok ydü de önünde otoban var bildigin bozkır giden görenler bana kulak verecektir daü de kalanların bir çogu ydü ye geçiyormuşl çünkü ydü de prof.çok azmış kısacası orda en iyi egitim veren daü dür benim görüşlerim budur diger görüşlere de saygı duyarım....prf.çok az çok digen arkd.muhakkak olacaktır onlara sadece gülüyorum.bi üniversite bence verdigi egitim ile ölçülür
2008-09-10 (08:28)
Kaan Kılıç (kaannn35)
Kaan Kılıç (kaannn35)
semra-pdr demiş ki:
slm arkadaslarr bana kıbrıss hakkında bılgı verırımısınızz?? yakındpgu pdr bolumunu kazandım ama yurt sorun cemeaatt hakkında bılgınızz varmıı ? yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tsk ederm

Slm Yakın Doğu Unv. Ekonomi Böl. Öğrencisiyim, Gülümsüyor Öncelikle Ydu ( Yalan Dolan Universitesine) hoşgeldin, Arkadaşım cemaat yurtlarını düşünüyosan sakın kaydolma yazık olur o pisikolojine bide pdr okucaksın verimli olamazsın Gülümsüyor okul Yurtlarını düşünürsen gürültülü olsada cemaate nazaran first class ama stüdyo yada ev tavsiye ederim sana
slmm 2008-09-12 (19:32)
Yusuf Ay (yusufay20)
Yusuf Ay (yusufay20)
üzülme canım korkmana gerek ben yanında varımÇok mutluÇok mutluÇok mutlu
2008-09-24 (15:02)
Evren Tezel (cypruss)
Evren Tezel (cypruss)
=)
böle gencleri görünce cok üzülüyorum ..
gelelim soruna ,

Cemaat yurduna girme kurtulamassın,
Okul yurduna asla gitme , ders calisamassın , uyuyamassın
gecenin 3ünde 1i, son ses urfalı gezmis acarsa hiç şaşırma o sarkıya eşlik et..

ilk senen mecbur yurt olucak diyorsan ilk donem ode,
2.donem bul yanına 2kisi eve cık, bak keyfine..
2008-09-24 (15:53)
Mete Murat (KKTC)
Mete Murat (KKTC)
semra-pdr demiş ki:

İrem panik yapma , herşey hallolur.öncelikle tebrik ederim bölümün gerçekden güzel.

cemaat yurtları pahalı ve hoş deil, normal okul yurduna kayıt yaptırmanı tavsiye ederim. korkulacak bi yer değil ama ydü yurtlarıda pek ii sayılmaz yinede unutmamak lazım okul hayatı yaşama hazırlıkdır.

başarılar