SİYASAL MI HACETTEPE Mİ
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
SİYASAL MI HACETTEPE Mİ 2008-09-01 (18:33)
Baran Baranbb (baranbusinessman)
Baran Baranbb (baranbusinessman)
rkadaşlar 2007 de 346 puanla hacettepe ing işletmeye girdim
hukuk fakültelerini siyasalı odtü kamuyu bıraktımda geldim şimdi biraz pişmanlık var gibi hiç bir ayrıcalığını göremedim buranın sizce iyimi bölümüm fikriniz nedir
2008-09-01 (20:08)
Ufuk Yüksel (enjolras)
Ufuk Yüksel (enjolras)
Hacettepe İng. İşletme güzel bir bölüm.Özel sektörde Odtü ve Boğaziçiyle birlikte ilk tercih edilen bölümlerden birisidir.

Siyasalı ben de Haccettepe Uluslararası İlişkilerin altına yazdım.Önceliğin kamuysa Siyasal'ı düşünmelisin.Özel sektör yabancı dili çok önemsiyor.
2008-09-01 (20:10)
Merve Merve (purpypinky)
Merve Merve (purpypinky)
niye bende anadolu ing işletmedeyim Ankara işletmeyi çok istiyodum ama ing avantajı o kadar büyük ki anlayacaksın zaten ben çok seviyorum bölümümü sende alışırsın inş. bence pişman olma Gülümsüyor

hımm düzenleme yapayım ben bu sene kazandın sandım seni neyse bende 2007 de kazanmıştım.
hımmss.. 2008-09-01 (20:16)
Qokce Ozkar (woNCa)
Qokce Ozkar (woNCa)
bence asLa pişman oLma... snn yernde oLmak istyn onLarca kişi war =) ... Gözlerini yuvarlıyor ...
ilgilizcenin köleleri.. 2008-10-11 (01:01)
Ediz Ekin (edizakın)
Ediz Ekin (edizakın)
para odaklı düşünen insanlara slm olsun..hacetttepe işletme kazanan arakdaşa lafım yok da onu övüp siyasalı yerenlere bi çift lafım olacak..her şeyiniz para meslek kaygısı olmuş..hiç üniversite bize bişe katsın, kafamızı karıştırsın demiyosunuz..siyasal insana kim olduğunu öğretir..hacettepe odtü ise sadece ing öğretir..dil öğrenmek isteyen arkadaşlara tavsiyem okulu bırakıp bi dil kursuna yazılmaları..bikaç dil birden öğrenebilirler bu sayede..siyasalın da dilinin ing olması geçen yıllarda tartışıldı, ama hocaların tamamına yakınının reddetmesi üzerine türkçe eğitime devam edildi..kendi dillerinde tartışamadıkları şeyleri ing de nası tartışıcaklar hayret doğrusu..
siyasal tarihiyle mezunlarıyla övünür..olsun arkadaşlar siz kolaycılığa kaçın ing okuyun öğrenin para kazanın..ama tarihten felsefeden hukuktan siyasetten bi haber olun..beytepenin en manzaralı yerlerinde oturun ve keyfinizi çıkarın..
2008-10-18 (22:40)
Namea Demiroglu (Namea)
Namea Demiroglu (Namea)
edizakın demiş ki:
para odaklı düşünen insanlara slm olsun..hacetttepe işletme kazanan arakdaşa lafım yok da onu övüp siyasalı yerenlere bi çift lafım olacak..her şeyiniz para meslek kaygısı olmuş..hiç üniversite bize bişe katsın, kafamızı karıştırsın demiyosunuz..siyasal insana kim olduğunu öğretir..hacettepe odtü ise sadece ing öğretir..dil öğrenmek isteyen arkadaşlara tavsiyem okulu bırakıp bi dil kursuna yazılmaları..bikaç dil birden öğrenebilirler bu sayede..siyasalın da dilinin ing olması geçen yıllarda tartışıldı, ama hocaların tamamına yakınının reddetmesi üzerine türkçe eğitime devam edildi..kendi dillerinde tartışamadıkları şeyleri ing de nası tartışıcaklar hayret doğrusu..
siyasal tarihiyle mezunlarıyla övünür..olsun arkadaşlar siz kolaycılığa kaçın ing okuyun öğrenin para kazanın..ama tarihten felsefeden hukuktan siyasetten bi haber olun..beytepenin en manzaralı yerlerinde oturun ve keyfinizi çıkarın..

Daha ne denebılırkı bu sozlerın uzerıne helal olsun +1
2008-11-15 (00:29)
Ufuk Yüksel (enjolras)
Ufuk Yüksel (enjolras)
edizakın demiş ki:

Yazdıklarımı kendince saptırıp çok ilgisiz mecralara zıplamışsın.

Benim Ankara Siyasallılar hakkında olumsuz bir söylemim olmamıştır, tercih listesindeki bütün burslu vakıf üniversitelerin önüne Ankara Siyasal'ı yerleştirmem, bu üniversiteye değer verdiğimi gösterir.
Burada objektif bir şekilde konuya yaklaşırken, böyle fanatikçe bir reaksiyon göstermek, çok anlamsız görünüyor.

Konuya getirdiğim yorumda, özel sektör ve kamu alanındaki 2 üniversitenin avantajlarına değindim.Bütün objektif yorumcular bu değerlendirmeme hak verecektir.Bu değerlendirmeyi yapmak, benim gelecekte özel sektöre kapağı atmak gibi bir amacı benimsediğimi göstermez(hatta gerçekte hiçbir şekilde böyle bir hedefim ve isteğim yoktur).Ancak toplumun genel yönelimlerine dayanarak, en çok merak ettikleri sorunun cevabı verilmiştir.

Kampüs meselesine gelirsek, Beytepe'yle ne alıp veremediğin var, anlamış değilim.Evet, Beytepe Kampüsü ODTÜ'yle birlikte Türkiye'nin en iyi kampüsüdür.Keşke bütün üniversitelerde böyle bir altyapı olsa da, öğrenciler etkinliklere katılarak kendilerini geliştirme fırsatı bulabilseler...Bu eksiğe değinmek yerine, fanatik futbol taraftarları gibi dağa,taşa,tepeye çamur atıyorsun.

İngilizcenin köleleri gibi demode bir başlık atarak, bugün küreselleşmiş ve birbiriyle iletişim içinde olması gereken dünya gerçeğini gözardı ediyorsun.

Evet, bugün İngilizce bilmek ZORUNLUDUR.Bu eksik olduğu müddetçe, ne gerekli kaynaklara ulaşılabilir ne de diğer ülkelerle bağ kurulabilir.Ancak boş bulunan ilk meydanda hamaset nutukları atılır.Umulur ki yoldan bir şakşakçı geçsin de, ego tatmini yapabilsin.

Bu oyunlar eskide kaldı artık.Eminim Mülkiyeliler de böyle ciddiyetsiz bir üslup tarafından desteklenmektense, hiç yorum yapılmamasını tercih edeceklerdir.Aslında ortada böyle bir çıkışı gerektirecek durum da yoktur.

İşbu konu dogmatikleri ayırt etmek için turnusol kağıdı işlevi görmüştür.Bir statükocuyla tartışmak, duvarla pin pon oynamaktan farksızdır.