sosyal öğretmenliğinde okuyanlar size deyooommmmm !!!
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
sosyal öğretmenliğinde okuyanlar size deyooommmmm !!! 2008-07-22 (16:27)
Ömer Bak (hilal55)
Ömer Bak (hilal55)
necati bey eğitim fakültesinde sosyal öğretmenliği okuyan arkadaslar bölümlerinden memnun mu ??
bügun ki aklım olsa sosyal öğretmenliğini deilde coğrafya öğretmenliğini tercih edrdım dien var mı ?
sosyal öğretmenliğini neden tercih ettiniz ?? (bknz : puanım düsük baska bişi olamıcam hadee bari bu olsun dienler ) Gülümsüyor
dersler nasıl ??
hey allam yaa nerden dustum ben buraya bi nane olmaz ben artık haa dien gelecegınden endıselen kara kara dusunen var mı ??
son sorum ise sizce buca eğitim fakültesini mi necati beyimi seçiiyim sosyal öğretmenliği okumak için yoksa bu sevadadn vazgecıp coğrafay öğrtmnlğn mi düşiniyim ?
şimdiden cook tesekkur ettim Göz kırpıyor
2008-07-22 (20:52)
Gamze Yazgı (gamze yazgı)
Gamze Yazgı (gamze yazgı)
mrb.. ben necatibey de sosyal öğr okuyorum bölümümden memnunum çok zorlamayan bi bölüm en azından bu sene benim için baya rahat geçti. ben sosyal öğr tercih ederdim yerinde olsam ki öyle de yaptım Çok mutlu coğ öğretmenliğine göre ataması çok daha fazla.. ama şunu söylim başta bende yazdıklarının bi kısmını düşündüm üff nerden geldim buraya sıkıcı vs gibi laflar ettim Göz kırpıyor ama arkadaşlar hocalar ve balıkesire alışıp kaynaşınca her şey çok daha güzel oluyo.. neyse yinede karar senin sen iyice düşünüp taşın başka sorun varsa yaz bana Çok mutlu hayırlısı olsun diyelim Gülümsüyor