leynnnnnnnnnn kafayımı yedınız yaw ulen ben bıgada her gun hatım ındırıorum bu fakulteyı buraya dıkenın dıe. allahın dagına en baba fakulyetı yapmıslar zıraaatı gtmısler canakkaleye yapmıslar mantıklarına bılmem ne suyu doktuklerım bana sakın gusel demeyın abı kaldıkı bnde çanlıyım ...
leynnnnnnnnnn kafayımı yedınız yaw ulen ben bıgada her gun hatım ındırıorum bu fakulteyı buraya dıkenın dıe. allahın dagına en baba fakulyetı yapmıslar zıraaatı gtmısler canakkaleye yapmıslar mantıklarına bılmem ne suyu doktuklerım bana sakın gusel demeyın abı kaldıkı bnde çanlıyım ...
Üniverstemizden memnun olanlar yazmadıklarından belli oluyor ne anlatsınlar ki adamlar zaten şu anda memleketine bile gitmemiş gidip dardonosun kampüsünde paşalar gibi içip eğleniyor orada 3 kelime oynuyo: ye-yüz-yat (-y ile başlayanları) her üniversiteliye nasip olmayacak şeyler bunlar.Tabi şehir dışında okuyan arkadaşlarada Allah sabır versin gidip yazın keyfini cıkarın dardonosta baride kışı acısı cıksın
afiyet olsun Asdcan kaç aydır yazıyolar admlar iibf (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin) çanakkalede değil bigada olduğunu bu yüzden de çok şikayetciler. İstersen daha güzel yerler var elimizde
arkadşlar bn de çankkle ing ögrtmnligi istiorum ylnz cesaret edemiyorum...ya da ben ediorum fakat ailem edemio:)sizden bu bölüm hakkında biraz bilgi istiyorum..mesela bn oraya gelsem yurt imkanı nedir,yurt kaca gelir,yurt okula ykın mı vs..vs..şimdiden tşkler