Mesaj Panosu

aöf ile örgünlerin diploması arasında ki farklar--yada var mı?
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /4Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234 Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-04-19 (23:25)
hakan4729
Bay
hakan4729
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
caglar336 demiş ki:
bi de aynı olsaydı.. biz o kadar puan alıp bölüme girelim millet acıktan gelip rahat rahat okusun bi de aynı diplomayı alsın...bazı banka başvurularında da açık-örgün diye ayrılmış çok mutlu oldum..

rahat rahat okuduğumuza ne kadar da eminsin? ben açıköğretim işletme 4.sınıf öğrencisiyim, yüksekokuldan dikey geçiş yaparak devam ettim lisansa bugünlere gelene kadar ne kadar çalıştığımı ben bilirim derslerime çalışmadığım zaman RAHAT olduğumu görmedim hiç, bizlerde bişiyler öğrenebilmek için uğraşıyoruz en azından ben öyle düşünüyorum, raha rahat diploma sahibi olmak için değil!
2008-04-19 (23:38)
ececim
Bayan
ececim
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
ya bnm duyduğum kadarıyla bi fark olmuyor diplomalarda
2008-04-20 (00:35)
hakan4729
Bay
hakan4729
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
bende yok diye biliyorum, neyse kısmet olurda alabilirsek diplomayı o zaman anlarız artık fark var mı yok mu? Soğukkanlı
2008-04-22 (14:44)
gabriel sylar
Bay
gabriel sylar
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
ya arkadaşlar adam yazmış ilk sayfaya aradaki farkı....hem zaten fark olmasa ne anlamı var ki...ha örgün okumuşun ha açık...elbet aralarında bi fark olmaz zorunda....
2008-04-24 (18:10)
gurkangs
Bay
gurkangs
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
daha öncede yazıldığı gibi diplomada örgün öğretim okuyanlarda iktisadi ve idari bilimler fakültesi yazıyor açık öğretimlerde ise işletme veya iktisat fakültesi yazıyor.ayrıca diplomanın yanında bir ek veriliyor.bunu üniversitenin sitesinde öğrenci işlerinde bulabilirsiniz.diploma ekinden de anlaşılıyor.son olarak duyduğum kadarıyla(emin değilim yani yanlış olabilir) firmalar okulu arayıp bilgi alıyorlarmış açık mı örgün mü diye.firmaların açık öğretim mezunlarına nasıl yaklaştığını ise bilmiyorum.ama sanırım mutlaka fark olacaktır çünkü örgün öğretimden bile bir sürü mezun veriliyor ve aöf ile arasında bir fark olmazsa esas sorun orada olur.
**** 2008-05-14 (15:24)
MerrrrrwEEEEE
Bayan
MerrrrrwEEEEE
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
hiç bi fark yok diplomada..örgün oldğn sölemzsen patrnn bile anlamz yani Gülümsüyor
2008-05-17 (01:55)
gurkangs
Bay
gurkangs
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
MerrrrrwEEEEE demiş ki:
hiç bi fark yok diplomada..örgün oldğn sölemzsen patrnn bile anlamz yani Gülümsüyor[/quote

o zaman biz burada boşuna dil döküyoruz.biraz araştırarak bişeyler yazarsan sevinirim.böyle söylüyorum diye de aöfli arkadaşlar alınmasınlar.iibf mezunu biri işsiz kalırken aöf mezunu biri iş bulabilir.böyle durumlarda var.aöf mezunları iş bulamaz demiyorum sadece diplomalar arasında fark var diyorum.
2008-06-19 (00:44)
dzgnkn
Bay
dzgnkn
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
fark var diplomada arkadaşın dediği gibi aofde işletme fakültesi veya iktisat fakületsi yazıyo.firmlarında bi kısmı okulla irtibata geçip bilgi alıyor ama dier kısmıda sadece diplomaya ve yanında götürdüğün sertifikalara bakarak alıyor.
var 2008-08-15 (05:05)
justintimberlake
Bay
justintimberlake
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
Evet aöf ile örgün arasında fark var,ama hangi örgünden bahsediyoruz?Boğaziçi bilgisayar mühendisiliği mi?,Cerrahpaşa tıp mı?Kafkas İktisat mı?Örgün çok geniş bir kavram,her örgün aynı mı ?,ea dan 200000 inci olarak girilen bölümler de var,bu bölümleri aöf lüler kazanıp ta gitmiyor,gidemiyor olamaz mı,ben İstanbul'da oturuyorsam puanım tuttuğu halde kars'ta nasıl okuyabilirim?Hayatında medeniyet görmemiş hayatında eğitim görmüş ama anlamamış sonra kalkıyor aöf ten iyiyiz diyor,kesin iyisinizdir gelin İstanbul'a holdingler sizi bekliyor,diyorlar ki şöyle kafkas'tan sütçü imam'dan bir İşletmeci gelse de holdingimizi kurtarsa çünkü oralarda çok güzel eğitim veriyorlarmış ? ,Kendinizi kandırmayın her örgünlü bir değilse ,her aöf lü de bir değildir,iş bulmaya gelince işveren senin deneyimine ve kişiliğine bakar,aöf mü örgün mü hikaye sen Boğaziçi ,Odtü ,Bilkent,Hadi diyelim İtü mezunu değilsen işin hazır değil,bunların bile hazır değil de daha şansı yüksek diyelim.
2008-08-15 (12:44)
siskoma
Bay
siskoma
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
Alıntı:
rahat rahat okuduğumuza ne kadar da eminsin? ben açıköğretim işletme 4.sınıf öğrencisiyim, yüksekokuldan dikey geçiş yaparak devam ettim lisansa bugünlere gelene kadar ne kadar çalıştığımı ben bilirim derslerime çalışmadığım zaman RAHAT olduğumu görmedim hiç, bizlerde bişiyler öğrenebilmek için uğraşıyoruz en azından ben öyle düşünüyorum, raha rahat diploma sahibi olmak için değil

ama malesef herkes senin gibi değil aöf okuyup bize mal muamelesi yapmaya kalkan da çok daha okula bile girmedim aöf okuyan 2 arkadaşım sen kastın biz rahat rahat girdik diyebiliyolar...

Sayfa /4Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol