Mesaj Panosu

hacettepeli olmak için neler yapmam gerekiyor
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /6Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 23456 Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-03-21 (12:58)
ossi
Bay
ossi
Türkiye, Ankara
Hacettepe Üniversitesi
Program olduğu yerde kalsın, yazılılara yoğunlaş, yazılıların bitiince de programa kaldığın yerden devam et ama, hadi kolay gelsin bakalım.
2008-03-23 (15:31)
glsh53
Bayan
glsh53
Türkiye, İstanbul
Küçükçekmece Eşref Bitlis Lisesi
peki tamam çok teşekkürler Gülümsüyor
2008-05-16 (13:21)
glsh53
Bayan
glsh53
Türkiye, İstanbul
tekrar mrb nasılsınız öncelikle size dershanemi değiştirdiğimin haberini vermek istiyorum ossi büyüğüm.ikinci olarakta ben kendimde bir şey farkettim, sizinle konuştuğum zaman bu konuşmalar benim motivasyonumu arttırıyor o yuzden bu konuşmalara devam etmek istedim bu sıralar içimden hiç ders çalışmak gelmio çok bunaldığımı hissediyorum ama çalışmam gerektiğini biliyorum.çalışamadığım zamanlar içimde sürekli bir sıkıntı oluyor ve kendimi hiç rahat hissedemiyorum bu sizede olurmuydu?
2008-05-16 (13:38)
sekooo
Bay
sekooo
Türkiye, Ankara
Hacettepe Üniversitesi
daha bır senen var kendını kasma bencee ben son 1 ayda sınavı kazandım sen 2 seneye yayıyorsun bu işi yaptıgın sıstem mukemmel ama kendıne sosyal hayatına daha fazla zaman ayır sana 5 saat çalışmak yeterlı şimdilık kasma kendınııGöz kırpıyor

muhendıs arkadasım benden daha ıyı bılır ama benım fıkrım budurr...
2008-05-16 (19:43)
glsh53
Bayan
glsh53
Türkiye, İstanbul
yorumunuz için çok teşekkür ederim Gülümsüyor
2008-05-17 (02:05)
sekooo
Bay
sekooo
Türkiye, Ankara
Hacettepe Üniversitesi
muhendıs arkadasım sana daha kapsamlı yardımcı olurr bı işe yaradıysak ne mutlu....dedıgım gıbı bukadar kendını dısıplın altına sokmanın pek geregı yok içindekı ınancı bıtırmeyecek bı program kur zarırıyetten olmasın o program...yoksa ıcınden cıkamazsın stres yaparsın ..sınav senı degıl se onu kontrol altına almalısın...sınavı kazanmak öok kolaydır denemeler çok zordur öss den ama orda öss kadar heyecan olmadıgı ıcın ınsanlar rahat çözuyorlar öss çok basıttır ama işte stres vardırr yapamama duygusu vardır...psikolojık olarak kendını kontrol altına alırsann her turlu kazanırsın...
merhaba 2008-05-17 (13:41)
renevee
Bay
renevee
Türkiye, Ankara
Hacettepe Üniversitesi
kafana koyduğun zaman yaparsın desem inandırıcı olur mu:)) açıkcası bu ülkede öss sistemi allak bullak olduğu için çalışmak dışında yapabileceğin bi şey olduğunu sanmıyorum....
2008-05-17 (14:59)
ossi
Bay
ossi
Türkiye, Ankara
Hacettepe Üniversitesi
Herkese merhabalar,
Genç arkadaşım öncelikle şunu söyliyim, ders çalışmadığım zaman benim de içimde inanılmaz bir pişmanlık duygusu ve moral bozukluğu olurdu, ve inan bu, sorumluluk sahibi tüm insanlarda olur, sadece lise hayatın boyunca öss ye hazırlanırken değil, üniversiteyi kazandıktan sonra da bu duygu coğu zaman oluşacaktır sen de ( Ben 15 gün sonra mezun oluyorum inşallah ama hala yaşıyorum o duyguyu ), hatta üniversiteden sonra iş hayatına geçince de olacaktır pişmannlıkların. Hiç panik yapılacak bir durum yok ortada, az daha rahat ol, özellikle havaların ısındıgı şu dönemlerde ders çalışmak gercekten çok zordur, motivasyonunu kaybetmiş olabilirsin, dediğim gibi bu çok normaldir ve kesinlikle panik yapılacak bir durum yoktur. Üstelik senin önünde daha uzun bir dönem var, sen yeter ki planlı programlı olmaya devam et, ve istersen kendine bi süre tatil ver ( süresi sana kalmış 15 gün olabilir mesela ), ama bu tatilini tamamen derslerden uzak bir sekilde geçir, farklı şeylerle uğraş, tatil boyunca da derslerini dşüünürsen o tatilin hiç bi anlamı kalmaz, sters atmaktan çok daha da stres oluşturur sende, bak ünlü bir düşünür şöyle demiş : SAÇIMI TARARKEN SADECE SAÇIMI DÜŞÜNÜRÜM...Umarım anlayabiliyorsundur:) Yapman gereken tatil yapmaksa sadece tatilin tadını çıkartmaya bak, ama yapman gerek ders çalışmaksa onu da hakkını vererek yap. Ama bence kesinlikle bi tatile ihtiyacın var, dediğim gibi özelllikle havalar da şu sıralar insanın ders öaşılmasına engel oluyoo, onun için şimdi tatil zamanı bence ( ama çok uzatma:) ).
Bu arada dersaneni değğiştirmen inşallah senin açından olumlu sonuçlar doğurur, hocalarının canını çıkartmayı sakın unutmaa, ben aynı konuyu 3 kere anlattrdığımı biliyorum:))
Bu arada sana bi zamanlar büyük bi kağıda bütün dersleri ve bütün derslerin konularını yazmanı istemiştim, sonra da konuları bitirdikçe o kağıttaki konuların yanına + koymayı önermiştim,, ee nasıl gidiyo söyle bakalım, + lar arttı mı, şuan neleri bildiğinini ve neleri bilmediginin farkında mısın?? Herşey kontrol altında mıGülümsüyor
2008-05-17 (19:45)
glsh53
Bayan
glsh53
Türkiye, İstanbul
öncelikle hepiniizin yorumları için çok teşekkür ederim çok saolun Gülümsüyor + lara gelince artıların sayısı tabikide arttı inşallah dahada arttırıcam.lise 4e hiç konu bırakmamaya çalışıcam zaten yeni dershanemde(inşallah hayırlı olur) kitap bitirme sınavları var.Bize bir liste verdiler bir kaç sınav var.Her sınavda farklı konular var(lise 1,2,3 konuları) var.O sınavlardan güzel bir sonuç elde edebilmem için o konuları iyi öğrenmem gerekio dolayısıyla bu sayede çoğu konuyu hayırlısıyla bitirmiş olucam.Bu sınavlar ağustosda bitio.
Tatil işine gelince okullar kapanınca 2 hafta tatil düşünüyorum birde dershanem 16 ağustosda başlıo 1 haftada ondan önce düşünuyorum inşallah güzel bir program yürütücem.Sizler yaz tatilinizi nasıl geçirmiştiniz daha doğrusu son seneye konu bırakmışmıydınız? ÇOK TEŞEKKÜRLER...
2008-05-17 (19:50)
glsh53
Bayan
glsh53
Türkiye, İstanbul
Bu arada renevee büyüğümün eczacı olduğunu yeni farkettim.Merhaba nasılsınız siz bir eczacı olarak bana neler söylemek istersiniz.Öss'ye hazırlanırken zamanınızı nasıl geçirirdiniz?
Bir de acaba hangi liseden mezunsunuz?yanıtlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler Gülümsüyor

Sayfa /6Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 23456 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol