Genç arkadaşım selam;
Öncelikle en son sorundan balşayayım: evet kesinlikle çalıştığın kaynaklara yenilerini eklemelisin, hiç bir zaman kaynak sınırlaması yapma kendine, bu iyi bu kötü ya da bunda çok saçma sorular var felan deme, HEPSİNİ çözmeye çalış zamanın yettiğince.
Beni soracak olursan çözmedigim kaynak kalmamıştı neredeyse

ama final dergisi dersanesinin yayını olan FDD çoğu zaman gercek sınavda çıkan sorulara çok benzer sorular çıkartabiliyor, onun içn öncelikle onu kitaplığına eklemelisin, bunu dışında Güvender gayet seviyeli ama zaten sen de varmış, bireyde de çok ilginç sorular görebilirsin, çözmende kesinlikle fayda var, ufkun genişler. Bunun dışında aklıma gelen özel bir isim yok ama dediğim gibi sen zamanın varsa çözebildigin kadar çöz.
Bir de şunu eklemek istiyorum: Kesinlikle soru tarzı felan ezberleme, mantığını yakalamaya çalış soruların, çözdügün zaman yaptıgın işlemleri neden yaptgını bil, senden isteneni ve soruda verileni çok iyi anlamaya çalış, ben kuzenime de derslerinde yardımcı olurken yarım saatte bir soru çözeriz ama o konu artık tek soruyla hallolmuştur, çünkü ben ona o soru üzerinde aslında o konunun tüm mantıgını anlatmış oluyorum, sen de mantıgı kapmaya çalış, ve sakın unutma soruda verilen tüm bilgiler sen soruyu çöz diye verilmiştir, hiç bir zaman fazla bilgi verilmez sorunun içinde.
Bir de sakın gecmiş yılların sorularını çözmeyi unutma, sonucta gercek sınavda hocalarımızın vazgecemedıgı soru tarzları vardır ve her yıl ısrarla sorralar, ben 2003 yılında gırmıstım oss ye ve yanlış hatrlamıyorsam 1980 den o zamana kadar ki tüm çıkmış sınav sorularına bakmıştım
Yazım da bu arada çok uzun oldu umarım okurken sıkılmazsın.
İyi çalışmalar.