Genç arkadaşım;
Öncelikle netlerin hakkında şunu söyliyim: yanlış sayısı çok az bu çok güzel birşey, ama yanlış hatırlamıyorsam bu sınavlar genel öss denemsi değil konu tarama tarzındaki sınavlardı, ve yine yanlış hatrlamıorsam konu tarama testlerinde (ve ya sınavlarında) sadece işlenilen konulardan sorular sorulur, örneğin fizikte optik anlatılmamışsa konu tarama sınavında da optikten soru çıkmaz, bu durumda senin boşların benim dikkatimi çekti, neden bu kadar boş bırakıyorsun genç arkadaşım? Anlatılan konulara fazla hazırlanamıyor musn yoksa benim gözden kaçırdığım bir nokta mı var? Tekrar tekrar söylüyorum şuanda bir lise 3 ögrencisi için fazlasıyla iyi netlerin var, fakat ben senden full bekliyorum, senin soru kaçırmayacak kapasitede oldğunu tahmin ediyorum, onun için boş bıraktığın bir kaç soru canımı sıktı
Elektrik konusuna gelince, bence internete çok güvenme o konuda, senin de dediğin gibi konuyu çok iyi bir şekilde anlatan bir site bulmak çok zor, kesinlikle konu anlatımlı öss hazırlık kitaplarını öneririm, ayrıca ben her zaman dersanedeki hocaların canını çıkartma taraftarıyım

bu yüzden sana derim ki eğer herhangi bir konuda sıkıntı cekersen yapış hocalrın yakasına, hocam ders bitiminde ya da herhangi bir boş zamanınıda bana şu şu konuyu anlatabilir misiniz de, eğer yardımcı olmazsa da dersane müdürüne o hocayı şikayet et

(çok ciddiyim) para veriyorsunuz madem o zaman onlar da size hizmet etmek zorundadırlar. Ama illa bir kaç internet sitesi istersen
www.lisefizik.com ve
www.dersfizik.com adreslerine bir bak bakalım.