Mesaj Panosu

hacettepeli olmak için neler yapmam gerekiyor
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /6Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-03-14 (19:23)
sekooo
Bay
sekooo
Türkiye, Ankara
Hacettepe Üniversitesi
kaç puan alıyorsun şu aralar ortalama
2008-03-14 (19:42)
ossi
Bay
ossi
Türkiye, Ankara
Hacettepe Üniversitesi
Çok güzel yaa, bi yerde Hacettepe bilgisayar mühendisliginde okuyan büyügüm demişsin bi yerde de ossi demişsin, ikisi de ben oluyorum Çok mutlu
Benden evvel sorulmuş yukarda, evet ben de şuan netlerini ögrenebilir miyim?
Mümkünse ayrı ayrı (sayısal1 sözel1 sayısal2 sözel2)
2008-03-14 (22:25)
glsh53
Bayan
glsh53
Türkiye, İstanbul
Küçükçekmece Eşref Bitlis Lisesi
önce şunu solım ben zaten ikisindede sizi kastetmiştim ama kısa olsun die ikincide ossi büyüğüm dedim Gülümsüyor yanlış anlaşıldı heralde kusura bakmayın
netlerime gelince puan olarak en son deneme sınavında 248 yaptım sayısaldan ama biz lise 3 olduğumuz için bize karışık deneme sınavı değil konu tarama sınavı şeklinde yapıolar dershanede netlerime gelince en son sınav netlerimimi yazııım yoksa hepsinimi
2008-03-15 (02:51)
ossi
Bay
ossi
Türkiye, Ankara
Hacettepe Üniversitesi
Öncelikle seni gercekten tebrik etmek istiyorum, lise 3 ögrencisi için şu zamanda 248 puan oldukça iyi,zaten sana inandığımı ve güvendiğimi söylemiştim ama bunu duyunca daha da bir sevindim. Bu arada kusura bakmadım tabii ki, hatta ossi büyügüm yerine sadece ossi diyebilirsin, ama ben sana genç arkadaşım demeye devam ediyim ne dersin Gülümsüyor
Bütün sınav netlerini buraya yazmakla vakit kaybetme de ama en azından ilerleme var mı yok mu onu görebilmemiz için son 3 sınavı verebilirsen çok iyi olur.
Hadi bakalım genç arkadaşıma kolay gelsin, iyi çalışmalar. . .
2008-03-15 (03:48)
EbRuuSh
Bayan
EbRuuSh
Türkiye, Kayseri
Kayseri Lisesi
Umarım daha iyi puanLar aLırsın arkadasım
qercekten aLdıqın puan iyi devamı qeLir in$
ßen de Lise3. sınıf öqrencisiyim denemeLerde istediqim puanLara uLa$amadım.qeRci insanoqLu hep FazLasını ister ama ßazen i$e yaRıo oLumLu yonLeri de var yani : )

dersaneye qitmek cok yararLı..i$i pRatikLiqe dökmek açısından
en son 245 aLmı$tım o da aLdıqım en yüksek sonuC
: D
qeLi$me var yani
umarm ßa$arırıs
haCeTTepede qöRü$üRüS
:]
2008-03-15 (18:54)
glsh53
Bayan
glsh53
Türkiye, İstanbul
son üç sınav 1.si
mat1 de 20 soru 15 doğru 2yanlış
fen1 de 20 soru 11 doğru 2yanlış
mat2 de 20 s 14 d 1 y
fen 2de 20 soru 13 d 3 y
(gerçekten kötü olduğunu biliyorum)
2.si
mat 1 15 s 13 d 2 y
mat2 15 s 14 d 1y
fen1 15 s 13d 2 y
fen 2 15s 14d 1y
3.sü
türkçe 20 soru 14 d 4 y
sosyal 20 soru 10d 1y
mat 20 soru 17 doğru 0 y
fen 20 soru 15 d 2y
sözellerim gerçekten kötü aslında kötü demiyimde sozeli çozmeye zamanım yetmiyo sizce ne yapmalıyım ? bunlara bakılarak son sınavımda kötü daha da yükseltcem ama tşkrler bu arada hacettepede goruşuruz inşallah
2008-03-15 (19:02)
glsh53
Bayan
glsh53
Türkiye, İstanbul
bu arada ossi büyüğüme bir şey sormak istiyorum elektrik konusuna yeni geçtik ve ben biraz zorlanıyorum internette bazı programlar var ama tam bütün konuları vermemişler kitaplardada hemen formül vermişler tam olarak formüllerin nerden geldiğini soylemiyorlar sizce elektriğe nasıl çalışmam daha yararlı olur soyleyebileceğiniz bir şey var mı ?bir de ben internette tam olarak elektriği güzel anlatan bir site arıyorum sizin bildiğiniz bir site varmı acaba?
2008-03-15 (22:30)
ossi
Bay
ossi
Türkiye, Ankara
Hacettepe Üniversitesi
Genç arkadaşım;
Öncelikle netlerin hakkında şunu söyliyim: yanlış sayısı çok az bu çok güzel birşey, ama yanlış hatırlamıyorsam bu sınavlar genel öss denemsi değil konu tarama tarzındaki sınavlardı, ve yine yanlış hatrlamıorsam konu tarama testlerinde (ve ya sınavlarında) sadece işlenilen konulardan sorular sorulur, örneğin fizikte optik anlatılmamışsa konu tarama sınavında da optikten soru çıkmaz, bu durumda senin boşların benim dikkatimi çekti, neden bu kadar boş bırakıyorsun genç arkadaşım? Anlatılan konulara fazla hazırlanamıyor musn yoksa benim gözden kaçırdığım bir nokta mı var? Tekrar tekrar söylüyorum şuanda bir lise 3 ögrencisi için fazlasıyla iyi netlerin var, fakat ben senden full bekliyorum, senin soru kaçırmayacak kapasitede oldğunu tahmin ediyorum, onun için boş bıraktığın bir kaç soru canımı sıktı Çok mutlu
Elektrik konusuna gelince, bence internete çok güvenme o konuda, senin de dediğin gibi konuyu çok iyi bir şekilde anlatan bir site bulmak çok zor, kesinlikle konu anlatımlı öss hazırlık kitaplarını öneririm, ayrıca ben her zaman dersanedeki hocaların canını çıkartma taraftarıyım Çok mutlu bu yüzden sana derim ki eğer herhangi bir konuda sıkıntı cekersen yapış hocalrın yakasına, hocam ders bitiminde ya da herhangi bir boş zamanınıda bana şu şu konuyu anlatabilir misiniz de, eğer yardımcı olmazsa da dersane müdürüne o hocayı şikayet et Çok mutlu (çok ciddiyim) para veriyorsunuz madem o zaman onlar da size hizmet etmek zorundadırlar. Ama illa bir kaç internet sitesi istersen www.lisefizik.com ve www.dersfizik.com adreslerine bir bak bakalım.
2008-03-16 (15:19)
hazelnutty
Bayan
hazelnutty
Türkiye, Ankara
Hacettepe Üniversitesi
Aferin aferin lise 3 te bu netler gelecek vaadediyor, matematiğin 55 üstü olsun gerisini boş bıraksan da olur Mr. Green
Bir de mağdem daha 2 senen var olabildiğince denemeye gir, kendine güvenin artar Soğukkanlı
2008-03-16 (15:47)
glsh53
Bayan
glsh53
Türkiye, İstanbul
aslında işlenilen konularla ilgili eksiğim var sayılmaz ama ne oluyosa sınavda yapamıyorum ama full yapcam:D kendime güveniyorum çalışıcam ve elektriğide anlıycam.Bizim dershanede 2 tane fizik hocası var ama ikisindende anlamıyorum onun dışında şuanda matematik öğretmeni olan bir hocamız var iki üni.bitirmiş fizik ve mat bölümü ona anlattırıyoruz boş zamanlarında.Birde dersane müdürümüzde fizikçi(Çok iyi anlattığını soyluyorlar) aynı konuları birde ondan dinliyem pekişmesi için.Bu şekilde kapatıcam açığımı çünkü seneye konu calışmasıyla vakit kaybetmek istemiyorum.
Önceden deneme sınavlarına girmekten çok korkuyordum ama daha fazla girdikçe korkum azalmaya başladı (korkumu tam yenmiş değilim)
Bir soru sormak istiyorum ben yaz tatilimi çok iyi değerlendirmeyi düşünüyorum ama istanbulun yaz havası beni korkutuyor bu nedenle rizeye gitmeyi düşünüyordum,bugün hocamız bana gitmememi soyledi buyüzden ikilemde kaldım sizce ne yapmalıyım
(biraz fazla konustum galiba kusura bakmayın)

Sayfa /6Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol