egeliler neredesiniz?
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 3
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123

!!!!!!!!!!!!!!!! 2008-09-21 (14:11)
Merve Evrem (yapıcakbisiyoq)
Merve Evrem (yapıcakbisiyoq)
bence bu arkadaş çok önyargılı kaç tane doğulu arkadaşn var senn arkadaşım insanlığı onlar kadar iyi olanı buldn mu sen gerçi sanmıyorm senn doğulu arkadaşınn fln olduunu nerden blcksn ki????? ama yazık yani belli bi olgunluğa gelmş bi insansın gereksiz ve basit konularla ilgileniyosn çok yazık...
sıkılmak mı cookkk garıp 2008-09-22 (18:22)
Sevgi Can (sevgi02)
Sevgi Can (sevgi02)
dogu gıbı ınsanlara deger veren yer var mı ya tabı her sey ınsanın elınde bu kadar ınsan dogudan sıkılmıyosa hatayı kendınde aramalısın bence bı dusun kendınle yuzles ve ınsana ınsan oldugu ıcın deger verırsen daha mutlu olacagına ınanıyorum
"Üniversiteli" 2008-09-23 (15:05)
Marble Marine (marble21)
Marble Marine (marble21)
Arkadaş sanırım doğulu insanları tanıyamamış olsa gerek ki böyle önyargılı davranıyor...
veya

Kendisi ile sorunları olan bir kişilik sergiliyor. İnsan sıkılmış olabilir fakat diğer insanların da sıkıldığını nasıl söyleyebiliyor veya başkaları adına nasıl konuşuyor.

Arkadaşlar biz böyle "Üniversiteli" kimselere bakıpta yola çıksaydık. Sanırım sonumuz hüsran olurdu.

Yani söyleyecek bir söz bulamıyorum. Ama şu kelime sanırım böyle insanlara yakışır nitelikte : "Üniversiteli".

Vesselam

eferomeo demiş ki:
burada dogululardan sıkıldım sanırım sizde öyle........ögleyse ben burdayım ve mesajlarınızı bekliyorum
2008-10-21 (00:30)
Optimistic Optimistic (optimistic21)
Optimistic Optimistic (optimistic21)
Batıdan gelen arkadaşlar,, d.bakır doğal yapısı itibariyle çok güzel bir şehirdir, fakat gerek siyasi gerek ekonomik sebeplerden ötürü bir türlü ne tam bir metropol görüntüsü kazanabbilmiştir ne de tam olrak bir taşra olarak nitelendirilebilmiştir, her türlü ayrımcılık ve bögesel nnitelendirmeler karşıt bir kutuplaşmaya sebep verir, o yüzden hiçbir ilin diğerinden güzel veya daha az sıkıcı olduğunu iddia edemezsiniz, yaşadığın yeri seviyorsan ve bnimsiyorsan artık şehrin güzelliklerini keşfedebilecek bir bakış açısını yakalmaya hazırsındır demektir...
hoppp 2008-11-17 (14:36)
Tacettin Cureklibatur (over_shit)
Tacettin Cureklibatur (over_shit)
zlmmss . egeliler demişsiniz hemen girdimg orunce . aydınlı var mı buralarda bir olalım saygıdeger arkadaşlarım benim atama cıktı yıllar sonraa yaa nerden nereye ts de yazarken bi gun gelip yine yazarım diye hiç düşünmemiştim la haydeee zeybeklerrr Niyeti kötü
Sayfa / 3
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123