Sizce Galatasaray Uni'ye gitmeli mi?
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 2
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

2007-04-10 (10:45)
Enes Burak (msburak)
Enes Burak (msburak)
orası da doğru... stratejiyi bilmelk gerekiyoo.. ama çalışmadan da olmass
2007-04-23 (15:07)
Nurcan Temür (nerisona)
Nurcan Temür (nerisona)
benim duyduum ortam iiyms.bikere eğitm süper.karizma ayrı bisey.istanbulda,besiktasın göbeinde olması apayrı bi ayrıcalık.kabataslan komsu olucaksın.hehe.bence en iisi o
2007-04-23 (15:08)
Nurcan Temür (nerisona)
Nurcan Temür (nerisona)
bu arada en iisi o derken en ii si galata demek istedm kabatasla komsu olmak deil.hayr simdi okudum da öyle bi se yazmsm
2007-04-23 (16:40)
Vito Corleone Sicilya (vito corleone)
Vito Corleone Sicilya (vito corleone)
"MHMT1905" demiş ki:
benim sebebim de para degil aslında.. okulun gereginden fazla yabancı gibi gözükmesi.. ya ben bilkente falan kızıyom orası burdan da beter..

işte galatasarayın halktan uzak eğitim anlayışı Çok mutlu

şaka bi yana ben olsam giderdim.türkiyenin köklü bi üniversitesi.ve bilkent gibi vakıf üniversiteleriyle karıştırmamak gerek Çok mutlu
2007-04-23 (19:30)
Enigma Xxı (ENİGMA)
Enigma Xxı (ENİGMA)
hayalimdeki üniversiteydi bir zmnlr..ama şuanda Fransızca okuorum..az da olsa egomu tatmin ediorum..Gsü öğrencileri için bişi demicem ama bana söylenenleri paylaşayım:

Lise 3 te ist.gezisi olmuştu..arkadaslar boğaz gezisi yapıyorlarmış..kıyıya baya yakınlarmış..adamlara el sallamışlar..onlarda tık yok tabi..arkadas mal gibi bakıyolardı bize diodu..

Bizim hoca öğretim üyeliği için başvuru sırasında öğrencilerin sürekli bir ruh içinde olduklarını gözlemlemiş..Fransızca konuşmalar duymuş..farklı bir atmosfer var yani Gsü'de..

Ps: Bu arada gülçin arkadaşım Fransızca okuoo burada..onada slm sölüomm..Prends bien soin de toi Gülçin Soğukkanlı
GSU 2008-10-04 (14:29)
To Ng (tong)
To Ng (tong)
Bir GSU'lu olarak okulumu herkese ısrarla tavsiye ediyorum. Evet, Galatasaray ailesi olarak (lise-üniversite) dışarıya biraz kapalı olabiliriz ancak bu 500 seneyi aşmış olan Galatasaray ekolünün bir gereğidir ve bu bizim farklı olmamızın sebeplerinden biridi aslında. Bildiğiniz gibi öğrencilerin yaklaşık yarısı öss ile gelen öğrencilerden, diğer yarısı da frankfon liselerden gelen arkadaşlardan oluşmaktadır. Ben öss ile girdim ve çok memnunum, kesinlikle okulun içinde baskı, ayrımcılık yok. Ayrıca frankfon liselerden öğrencilerin gelmesi de Fransız ekolünün devamı için çok önemlidir.Ayrıca okulumuz demokrasiye, insan haklarına, Avrupa Birliği'ne çok önem veriyor. Okulumuz Türkiye'nin batıya açılan penceresi konumundadır. GSU bir devlet üniversitesidir, hatta bir değil iki devlet üniversitesidir. Çünkü Türk-Fransız hükumetleri tarafından anlaşma ile kurulmuştur. Yani özel bir devlet üniversitesidir. Diğer devlet üniversiteleri (boğaziçi, odtü, marmara vs..) çok değerli profesorlerini özel okullara bir bir kaptırırken biz en iyi hocalarımızla eğitimimizi sürdürüyoruz. Çünkü arkamızda Türk devletinin yanı sıra Fransız devleti de vardır. Onun dışında Galatasaray camiası vardır, Galatasaray camiasının sonsuz katkıları vardır maddi manevi. Sözü gelmişken şunu da belirtmek istiyorum; okulda Fenerbahçeli, Beşiktaşlı bir çok arkadaşımız da mevcuttur, futbol baskı unsuru değildir. Okulumuz Türkiye'nin en saygın birkaç okulundan birtanesidir. 2004 yılında ABD Başkanı George W. Bush'un NATO zirvesinin final konuşmasını yapmak için Ortaköy’de Galatasaray Üniversitesi’ni seçmesi, bütün dünyanın canlı yayınladığı o konuşmanın kürsüsünde GSU ambleminin tüm dünyanın saatlerce izlemesi aslında her şeyi özetliyor.
Sayfa / 2
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12