slm arkadaslar...
artik aksarayin da universitesi var..
gerci daha once aksaray bizim nigde universitesine bagli idi ama şimdi bagimsiz oldu..
neyse sizede hayirli olsun..
Açılmaz olsaydı keşke nigde deyken daha iyidik. Bu okulda bişeyler olur ama nezaman...
Pek hayırlı olmıycak bu lanet olası şehire üniversite çok fazla
aksarayın insanı üniversiteyi kaldıracak kapasitesi yok...
OLAN YİNE HERZAMANKİ GİBİ YİNE ÖĞRENCİYE OLUYOR.......
aksaraya niğdelilerde aksaray dısından gelen öğrencilerde dil uzatmasınlar aksaray türkiyenın parlayan yıldızıdır.Aksaylı olmakta ayrıcalıktır.

ya bu deveyi qüdecen ya bu diyardan qidecen

slm aksaray unililer..
sizlere sormak istedigim bir konu var.. bilgilendirirseniz sevinirim..
ben nigde unide okuyorum.. yani sizin eski unidenim..
bizim burda gecme notu hala 70..
sormak istedigim şu..
şimdi bizlen bir alakaniz olmadigina gore not sisteminiz ayni mi yoksa degiştimi diye merak ediyorum..
bu arada yeni rektorlerde atanmiş heralde sizinki nasil biri..
nigde den slm lar...
Aksarayımıza hayırli olsun bende Aksarayliyim arkadaslar
arkadaşlar aksarayımıza hayırlı olsun

[/b]
arkadaşlar aksaraydaki üniversitede not ortalaması kaç acaba cvb yazarsanız sevinirim
,
aksarayda hayat nasil idiyor acaba..
AKSARAYLI OLMAK AYRICALIKMIŞ!!!!!!!!!!!NE AYRICAIĞI YA!AKSARAY HALKI İLK ÖNCE KENDİSİNİ GELİŞTİRSİN.SONRA KENTİ GÜZELLEŞİR ZATEN.NE CAHİLCE BİR MEMLEKET MİLLİYETÇİLİĞİDİR BU.SİZ ÜNİVERSİTE KURDUNUZDA NE OLDU?BEN YENİ MEZUN OLDUM O LANET MEMLEKETTEN.ÖĞRENCİ SİZİN İÇİN HAZIR PARA DEMEK.HELE EV SAHİPLERİNİZ.MÜSLÜMANLIKTAN BAHSEDERLER ÖĞRENCİ DEYİNCE YA EV VERMEZLER YADA 2 3 KATI FİYAT SÖYLERLER.OTURACAK Bİ YERİNİZ BİLE YOK.HELE DE BAYAN ÖĞRENCİYSEN YANDIN.BEN 5 SENE DE 500 KERE LAF YEMİŞİMDİR HERALDE.HİÇ ANLATMAYIN ORAYI....BÜTÜN MEZUNLAR BİN PİŞMAN.PARLAYAN YILDIZMIŞ....PEHHHHHHHHHHHH....