bozwolf demiş ki:
Acaba ,Turkiyenin bugunku halini , Yuce Ataturk nasil tarif ederdi...?
Bu konuda yorumlarinizi duymak istiyorum arkadaslar,lutfen...ve Insallah,Mustafa Kemal Ataturk hakkinda yazarken bari , kufurden ve ucuz atiflardan kaciniriz...Saygilar
arkadaşımın yazısına şöyle bir yorum yapmak istiyorum. sorusuna yanıt veremeyebilirim belki ! kusura bakmasın..
çoğu forum sayfalarında hep "ata bugünkü günleri görmesin daha iyi" "atamız bugün hayatta olsaydı ne derdi" bir sürü şey yazılıyor. bana bazen bu cümleler çok klasik geliyor... bu tür yazıları ne yazmak istiyorum ne de okumak istiyorum artık..
çünkü herşey belli bugün. kendisini dindar! diye tarif eden gerçek "dinci"lerin neler çevirdiğini görüyoruz..onlarda biiliyorlar kendilerinin ne mal olduğunu ama anlatırlar mı?
bırakalım atamız yerinde rahat uyusun onu rahatsız etmeyelim ... onun vücüdu biyolojik olarak ölmüş olabilir ama onun yarattığı yeni devleti türkiye cumhuriyeti şu an yaşamaktadır ne olursa olsun.. sadace bu mirasın bekçileri günümüzde azalmış olabilir ama ne olursa olsun biz hala ayaktayız cumhuriyetin bekçileri olamaya devam edeceğiz yolumuzdan asla şaşmayazağız.
güçlü müyüz değilmiyiz? bu gücü nereden alıyoruz derseniz ::
muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur arkadaşlar ben gücümü bu sözden alıyorum...
atamızın tarif ettiği gibi ::
İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur!
tüm atatürkçü arkadaşlarıma buradan saygılar..