bir bilkent zede olarak bence hic deneme pisman olusun zorda nedemek kazik resmn
selam,
hazırlıkta ing. öğrettiklerini zannetseler de bu sana kalmış. maalesef bölüme geçince aceba hangi dili öğrendim diyebilirsin yazı dili olarak ama. sayısal derslerde dilin çok önemi yok zaten hocalar tolerans tanıyor. anlamazsan ofisine gidip anlattırabilirsin, ortam çok güzeldir, korkmana gerek yok, bir öğrenciye gerçekten değer veren bir üniversite.
BİLKENT TE İNGİLİZCE ZORLAYACAK DERECEDE DEĞİL..BİRAZCIK ÇALIŞIRSAN ÇOK RAHAT GEÇERSİN SINAVLARI..
kolay diyen arkadaşlar bol keseden sallamasınlar alakası yok çoğu arkadaşım 2 senenin sonunda atıldılar yani bilkent zedeler eğer sizde olmak isterseniz gidebilirsiniz çook zormuş hazırlığı bölüme geçebilen ztn zorlanmazz hiçbişekilde çalışmıycak insan gitmesinnnn
Ben hazırlıksız COPE sınavını geçenlerdenim.
İngilizcem ile geçememekten çok korkmuştum hiç bir hazırlık kursuna da gitmeyince ama oluyor yani, imkansız değil. Özellikle Amerikan Kolejinden gelenlerin kolay geçtiğini öğrendim. Alt yapın yok ise hazırlıkta kasacaksın başka yolu yok ve tabii ki de eğitim dili ingilizce olduğundan ağır çünkü akedemik ingilizce görüyorsun.
En az ingilizce olan bölümlerden birisi Hukuk ama ne var ki Hukuk Fakültesinde zorunluingilizce istatistik dersi var ilk sömestr.