arkadaslr ilk defa yazyrm.fikirlerinize ihtiyacm var.bilkentte eğitim dili ing.peki hocalar derste türkçe olarak da ders anlatıyorlar mı??bi de bilkentn ing. eğitimi ağır diyorlar.bu ne kadar doğru??son bir soru daha sizce eğitim dilinin ing. olması ne derece doğru,düşüncelerinizi merak ediyorum???[/i][/b]
ya hiçbi fikri olan yok galibaaa???????????????
bu hocanın insiyatifine kalmış . Ama çoğu ingilizce anlatılıyor.Mrk etme çoğu insan nasıl üstesinden geliyorsa sende üstesinden gelirsin.Hazırlık sınavını atlayınca zaten belirli bir ingilizce seviyen oluyor onun yeterli olacagi kanısındayım.Kolay gelsin
ingilizce ogrenmekten korkuyorsun neden bilkente gitmeye kalkisiyorsun ki.bir de evet ingilizce anlatilmasi gereken butun dersler ingilizce anlatiliyor, devlet universitesi degil orasi gercekten zorluyorlar adami onceden haberin olsun.
Ben yabanciim, ben bilkente sirf inglizce ders verdigini dolayi girdim YOS ten... ki turk dilini gayet hizli ogrendim.. orada ders aldigim zaman ozellikle 1 sInIftakilere indirim yapiolar bazen turkce dersini anlatiorlar... hazirliga girersen eger, fazla merak etme, zor degildir dil ogrenmek...
benim eski erkek arkadaşım okuyor beraber farklı üni başladık o bilkentte hazırlıkta başladı ben 3 oldum o hala hazırlık

işin kötü yanı 2 sene hazırlığı da veremeyince okuldan ihraç ediliyormuşsun
bi de kendisi anadolu lisesi çıkışlı
başka burslu kazanan arkadaşımda hazırlığı hiç okumadan verdi zamanla bilkentten boğaziçine geçiş yaptı

zor diye birşey yoktur istediğin zaman yaparsın merak etme....
24 saatinin 16 saati ingilizce çalışır yine yaparsın yeter ki iste!!
sen zor dedikçe zor gelir ....
ben yaparım dersen yaparsın

kesınlıkle cok zor vlaa aklı olan yazmazz ben bılkntten atıldm sana tvsıyem kesınlıklee yazmaa
bana bi bilkentli arkadas yardımcı olurmu yaa gercı daha erken ama ben seneye kbırısdan yatay gecıs yapmayı dusunuom bolumum bılgısayar ogrtlıgı ama yeterlılık mı ne sınavı yapıolarmıss o nasıl bır sınav bı de kac almak geerkırr bırı benı aydınlatırsa sevınırımm

ya bende bu sene gırıs yaptım bılkente
cope dan ılkasama bılerek gecmedım
kolaykolay bulamıcan bı ıng egıtımıverılıo ben arastırdım
bence korkma ewet emınım zorlucaklardır ama
bana kalırsa buna degecek bır egıtım alınıo
buyuk konusmak da ıstemem ama kalanlar yeterlı calısmadıgı için kalıodur
iş biras sana kalıo kendını gelıstırmene yanı sadece onların verdıgıyle yetınmıceksın
ıng romanlar alıcaksın okucaksın
bır anlamassın ıkı anlamasssın ınsan alısır
ayrıca dıl ogrenmenın en kolay yolu konusmaktır etrafındakılerle bol bol konusmanı onerırrım
en azından ben ole yapmayı denıcem
kolay gelsın........