SİZ GERÇEKTEN BİLKENT'Lİ MİSİNİZ?
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 4
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234

2008-07-12 (17:20)
Atilla Muslu (eternity24)
Atilla Muslu (eternity24)
JuNo demiş ki:
siz BilKeNtLiLeR bir garipsiniz anlaşılan Gülüyor bilkentliyim diyen 2-3 kişinin profiline baktım bilkentin B sine dair bişey yok nesiniz ajan mısınız yaw neci oldugunuz belli degil...

zamanın varsa kanıtlayabilirim Göz kırpıyor
2008-07-22 (16:53)
Ömer Bak (hilal55)
Ömer Bak (hilal55)
niye dalaşıosunuz baam siz hiç yakısımii size
hepimizi aynı toprak örtücek (vaoww degısık bı bakışş açısı yarattımm Mr. Green )
2008-07-22 (17:14)
Tuba Tuba (jacline)
Tuba Tuba (jacline)
valla su ana kadar bilkent e gitmeyi dusunuyordum ama bunları okudukca kafam iyice karıstı Şaşkın
2008-11-16 (20:27)
Ao Ao (oFfodicoRse)
Ao Ao (oFfodicoRse)
Kafanı karıştıran bunlar mı? yapma!

Açıkcası Türkçem çok da iyi değli, ben yurt dışından yabancı öğrenci sıfatı ile bu üniversiteye geldim ve Hukuk Fakültesi öğrencisiyim. Burslu okumuyorum, bana burs dırsatı tanınmıyor zaten, tanınsa bile babamın parası ile okuyor olmakta utanılacak bir şey göremiyorum.

Konuyu açan arkadaşın biraz daha objektif bakmasını isterdim. Her ne kadar ÖSS stresi olsa bile vakıfların üniversite kurmasına izin verenin devlet olduğunun bilincinde olmalı, vakıfı ayakta tutanların ise ücretli öğrencilerin olduğundan; bu durumda onun, bunun, benim sayemde belki bütçesi elvermeyen ama çok başarılı öğrenciler okuma fırsatı buluyor. Bunda nasıl bir sorun olabilir ki?
Kaldı ki devlet üniversitelerinin dolaylı yönden o eleştirilen "zengin çocukları"nın ailelerinin vergileri ile ayakta kaldığını düşünürsek, eleştiri yanlış kişilere yöneltiliyor.

Bir adaletsizlik olduğu doğrudur, keşke devletimiz daha zengin olsaydı da Vakıfların üniversite kurmasına gerek kalmasydı ve bu polimikler doğmasaydı. Ne yazık ki bu yol seçilmiş, imkanı olan da bundan faydalanacaktır.
Sayfa / 4
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234