arkadaslar maltaya gitmeyi düşünüyorum.kıbrısta okuduğum için vize işini nasıl halledeceğimi bilmiyorum.maltaya vize uygulaması basladı diye duydum ama...yardımcı olursanız sevinirim.
Malta'ya okul icin gidiceksen gidicegin okul vizeni aliyor zaten. Ama tatile gidiceksen basvurunun direk konsolosluga yapiyosun. Saniyorum ki Istanbuldaki Malta konsolosluguda fahri konsolosluk yani oyle ingiltere ve amerika gibi randevu tarihi falan yok. Pasaportunun fotokopisini vesikalik resmini ve basvuru formunu doldurup veriyosun. Onlarda Malta'ya yolluyolar. Yada biletini alicagin acentalar bile yardimci oluyor diye biliyorum.
0212 249 81 62 Bu istanbuldaki Malta konsoloslugunun telefonu en iyi bilgiyi onlar verirler sana.. tabiki Turk gorevli var. Turkce konusabilirsin.
alprn 16;
Near East i gorunce hemen atladim, 2000 mezunuyum guverte bolumu..
Konsoloslukla ugrasmana gerek yok.
Dil okulu icin gideceksen dogru danismanlik firmalari hallediyor. Yok tatil icin gideceksen, Air Malta yi ara nasil olsa bilei onlardan alacaksin, kalkipda istanbula gecmene gerek yok. ( 212 237 24 20 )
Malta konsoloslugu fahri burdaki, kendi konsoloslugu yok, o yuzden air malta daha hizli kolay yapiyor bu isleri
cok saolun arkadaslar .....
kasmak lazım kolay alınmıo benimki 2 defa red edildide zar zor aldırdık rüşvet filan vererek
"alprn16" demiş ki:
arkadaslar maltaya gitmeyi düşünüyorum.kıbrısta okuduğum için vize işini nasıl halledeceğimi bilmiyorum.maltaya vize uygulaması basladı diye duydum ama...yardımcı olursanız sevinirim.
slm alperen bende yakın dogudayım bu sene okul bıttı ben de maltada master yapmak ıstıyorum nasıl olacak bılemıyorum ınglızce gelısterebılecegıme ınanıyoprum malta dıger ulkelere gorte daha ucuz oldugunu duydum bıra adadan dıger bıra adaya geçecegız herhalde

murat_neu@hotmail.com
"murat_neu" demiş ki:
"alprn16" demiş ki:
slm alperen bende yakın dogudayım bu sene okul bıttı ben de maltada master yapmak ıstıyorum nasıl olacak bılemıyorum ınglızce gelısterebılecegıme ınanıyoprum malta dıger ulkelere gorte daha ucuz oldugunu duydum bıra adadan dıger bıra adaya geçecegız herhalde

murat_neu@hotmail.com
Kardeş maltada master yapabilmek için zaten ingilizceyi kafadan bilmen lazım...hatta baya bi iyi bilmen lazım
selam arkadaşlar ben de bu yaz gitmek isteyen tayfadanım. tüm olumsuz fikirlere karşın başka bir seçenek görünmüyor bana bir dil okuluna gitmek namına. arkadaşlar çünkü beni İngiltere vizesinin zorunlu koştuğu "KAbARIk bANKA HeSabı" caydırıyor. Caymakta haklı değil miyim?
yanıtlarınızı bekliyoruuummmm
Merhaba
Malta direk vize alman zor. Ama firma kanalıyla gidersen onlar zaten senin adına vize alıyor. toplam 30€ oluyor. bunun dılında herhangi bir banka hesabı ve formalita göstermen gerekmiyor.
başarılar
yüksel
Schengen vizesi ile maltaya gidilebilirmi, bilgisi olan varmı? Mesela ben ingiltereden veya italyadan schengen vizesi alırsam, bu vize ile maltaya gidebilirmiyim.